Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: piščančji zrezki v zelenjavni omaki, pir krompir, solata. Za sladico pa gibanica.

Bojanca

PETEK:

Bučna juha; krompir s papriko, pleskavica; zelena solata:

Pozdravček!

pečena , mlinci in zelena solata

Balenka

Sedim v senci ( saj je itak vsepovsod senca, sonca ni niti za vzorec) berem o eni znani ruski prešuštnici, seveda bevanda in jamram, uf, uf, kdo bo tole zdržal, pa zima se bliža, napovedujajo temperature pod 30 stopinj, bo treba iskat tople poloverje, uf, uf,------------- uf, uf, tole je spet iz ene druge teme.

@cobis&mišzmoke: ( a ni cobis un knjižni sistem za knjižnice ) ja, seveda tudi jaz dam jajca v ratatoille........... matr, v kot in se sramovat ( kot bi ena rekla ), kokošja jajca sem mislil. Da bi olive pasale zraven pa se nisem spomnil, čist možno ob priliki ( verjetno jutri ) poskusim ( ma verjetno ne jutri, imam druge načrte ).

Danes pri meni, združene dve akciji: praznim zmrzovalnik in porabimo tist, kar zraste na vrtu:

olive in ocvirki so tudi, saj je vse tako kot mora bit, kako tukaj tako tudi v vesolju, splošna harmonija................... pa ni hudič, da bi ne uspelo.......... pa sosedi me že nervirajo ( sosed, a letos nič ne bo razvrata ob ribniku ) ..............

ežoj

Danes:piščančja obara,mešana solata.

Jutri:kumare v omaki, pire krompir, hrenovke.

Milži

Danes večerja s prijatelji, pri meni, da ne bo pomote. Sem čist prehitr poslikala najprej desert:

Rabarbarin mousse v zebrasti skodelici. Prvi poizkus ni preveč profesionalen, poleg tega čakam, da se mousse dodobra strdi. Do večera bo že.

Pred tem lazanja s škampi in kapesantami, še prej z rakovičjim mesom polnjene gobe na postelji solate, še pred tem pa Gazpacho iz ananasa in kumar. Kot prvo pa margerita ali kaj drugega po želji obiskarjev. Upam, da bajta ne bo zgorela.

, sem žleht.

Vanja

Vanja, bi prišla zraven. Mi je vse všeč. Za ostalo si znam predstavljat, tale sladica pa potrebuje razlago.  Torej - kako?

Lisa

Vanja, tudi jaz bi bila tvoja gostja! Uf, ti pa znaš!

naor

Danes: svinjska ribica, polnozrnat riž, dušene bučke

paradižnik in kumare v solati

U, Vanja, kako vabljivo zgleda una zebra!

lp

mzm

Lepše zebre pa še ne. Bravo Vanja.

mejačka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti