Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Arima,

za tvojega moža:.

@hedonist: se mi zdi, da so tisto morske ribe, verjetno špari.

ežoj

Ežoj to niso Špari, po pravici zgledajo kot mladi Krapi --- itak, da sem zgrešila. Sicer sem pred dnevi gulila plonk ceglc na dopustu, namreč karto jadranskih rib. Mam namreč 2 mala strastna ribiča.

Drugače pa bo danes na jedilniku :  enolončnica - pospravi vrt in muffinsi z japonskimi malinami

Jutri: pohane bučke, solata in še kaka malenkost

http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte

Evo to je ulov prvega večera(pajk oz. morski zmaj in igla), že očiščen :

http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte

Ja, res so podobni krapom, je to reku tudi ta moj ribič, ki mi že cel teden lovi mrene pa jih še nikjer ni, tako da Kroki, imaš morda prav. Čeprav meni ne delujejo kot krapi, so preveč svetle barve pa luskine so druge oblike, pa tudi gobec ni glih tak kot ga imajo krapi. Ampak sej bo Arima verjetno povedala.

Stsoposto pa so to sladkovodne ribe tako da dragi Ežoj, vem , da obvladaš tudi ti morski živelj ampak špari to v nobenem primeru niso. Sem jih v življenjuu že preveč polovil in vem kako izgledajo. Vseeno pa hvala za namig.

lp

hedonist

Včeraj: smo jedli zunaj, pica

Danes: zelenjavni narastek na bazi bučk, zelena solata

Roncolino

Danes razvajanje mene in ne mojega želodca, torej juha iz pakla in hrenovka (rabim počitek).

Začetnica

PONEDELJEK:

Ajdova kaša, dušena bučka, ribji file, zelena solata:

Pozdravček!

Danes: zelenjavna juha, polnjene bučke z mesom in sirom, čevapčiči in rdeča pesa.

gobica1402

Danes: mlečne kumarice in kuhan krompir v kosih.

Jannaa

juti: tist se mi zdi bi bil nekakšn palačinkov burek.

Pri meni danes: sedim v senci ( saj vete, špricerji, berilo ) in jamram.......... uf, spet se je zamešalo s eno drugo temo, pa itak me je dež pregnal ( poletje pa tako ).

Pri meni torej:

filana paprika in buča v paradajz omaki. Oliv se pa res ni dalo vkomponirat.

za posladek: premišljevanje o dobljenih pozdravih.

Ravno slišim ropotanje:  toča, ni sicer ne vem kaj ( kot pol lešnika, pa ne zelo intenzivno ).

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti