Danes: piščančja rižota z zelenjavo in solata.
Jannaa
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo
Danes: piščančja rižota z zelenjavo in solata.
JannaaDanes : bučkina juha, brancin pečen v pečici s krompirjem in kolerabo, popečena kapesante, grška solala. Smo pogledali malo v gozd in nabrali jurčke in lisičke in za večerjo lisičke z jajčki.
lp, pinka![]()
Danes ena mineštrica iz zelene, čičerike, korenčka, krompirja in pora, za lačne z dodatkom kifeljčkov z bučnim oljem in sirom, za posladek pa lazenje po gozdu in nabiranje borovnic za jutrišnjo sladico (no mogoče jih bo celo za 2 ali 3
)
"pinka strikes again!" ![]()
![]()
Pri nas špageti "olio, aglio, peperoncino", kumarice v solati.
lp
mzm
Petek; blitva, pire krompir, jajce s šunko
Sobota; domača pica in malo pečenega
,tudi solata je bila
arima![]()
Sporočilo je spremenil(a) arima dne 18. 2011 22:07
Sporočilo je spremenil(a) arima dne 18. 2011 22:08
Pri meni danes:
Ma niti ne vem kaj je, a je simfonija ali rapsodija
.
Oliv pa danes ni bilo!
![]()
![]()
![]()
![]()
sobota: koruzni svedrčki, paradižnikova omaka z mortadelo in olivami, mešana solata
nedelja: goveja juha z ribano kašo, v pečici ocvrt piščanec, kuhana cvetača z maslom in paradižnikova solata
JulijaEžoj,
tam za vogalom vidim "Ožujsko".
Pozdravček!
Včeraj smo si privoščili pizzo v bližnji piceriji- jaz vegetarijansko z dodatkom škampov
(mi je dva dni samo morska hrana hodila po glavi)
Mamamia, tvoji kalamari izgledajo božanski - sem jih tudi jaz v petek hotela nafilat z feta sirom pa sem si premislila, ker te kombinacije ne poznam. Ti lahko iz prve roke poveš kako so bili okusni. Najbrž nadeva zaradi feta sira ni potrebno soliti?
Danes pa goveja juha z rezanci, pečen mlad krompir, bučke v omaki, file svinjske ribice, zelena solata
NEDELJA:
Kostna juha z rezanci; ajdova kaša z bučko; marinirana svinjska ribica v vinski omaki; zelena solata:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo

Rižek z lososom