Pa ne moreš verjamet (kot bi rekel en študent), tole prenašanje slikice je skoz bolj komplicirano. Aja ne vem kaj mi tole čudo spet raste po hosti...
Pa ne moreš verjamet (kot bi rekel en študent), tole prenašanje slikice je skoz bolj komplicirano. Aja ne vem kaj mi tole čudo spet raste po hosti...
jade!!!
Ena prov grda človeška lastnost rine iz mene ![]()
![]()
![]()
Veš kaj, gobe najbrž vedo, da si tako fajn bitje, pa te razveseljujejo v izobilju!
OgnjičOgnjič, jade nas spet samo ra..a
. Sigurno reciklira slike od lani. ![]()
![]()
![]()
Drugače pa, lepa slika, jade. ![]()
![]()
Vanja
O, jade, lepo lepo. In verjamem, da je bila župca izvrstna.
Pri nas pa danes: juha iz vrečke, pečen
, pečen jagenjček, zelena solata in sladica (ostanki od peke).
Jade, ti pa res znaš s tole ticino maso! A tisto rjavo na lisičkah so čokoladne mrvice?
nolaEvo se je že začelo...
Jade te opozarjam,da so letos jurčki radioaktivni...je prineslo nekaj iz Japonske![]()
Danes se je bilo treba nekako ogreti,zato sem porabil še zadnje lanske posušene čilije za vražji Chili con carne!
polarbearDanes: Sveži čarobni kruhki s piščančjo solato s pehtranom poleg zelene solate, z avokadom, seve. Torta (pita) z malinami in pinjolami za desert. Zadnje čase čisto preveč pečem. ![]()
Še slikica za dokaz:

Danes: Peceni kosi jagencka, pecen mlad krompir in velika skleda solate.
Včeraj piknik, ki se je prevesil z zgodnjega popoldneva pozno v noč
Danes pa za zdravljenje mini mačka goveja juha, ocvrt piščanec in solata.
Mzm, midva konec tedna delava premik v Italijo, komaj čakam na kakšne aglio/olio/peperoncino testenine - če jih naredim tu, nimajo istega okusa ![]()
Jade! Kakšne lepotice!
Vanja! Prosim za recept za tole pito.
Lp
kuharica Mici
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kitajski rezanci s piščancem

Najbolj enostavni piškoti s črto