Ihanski brancin z prilogami![]()

polarbear
Ihanski brancin z prilogami![]()

polarbear
Danes: pašta s šampinjoni, zelana solata, češnje
breskvaKolega Polarbear, fajn je tale tvoj ihanski brancin . Se podpišen pod njega.
lp
hedonistJao, POLARBEAR, kaj bi jaz dala za skodelico ribeza!!!
Torek, sreda, četrtek (dekleta sama doma): Solata, enkrat s piščancem, enkrat z dimljenim lososom in včeraj s tuno.
Jutri:
juha iz zobatca z rižem, zobatec iz juhe pokapljan z olivnim oljem, na pari kuhan mlad fižol, kifelčar in ostanki borovničeve pite (ta bo sicer spečena jutri dopoldne za zvečer, ampak izkušnje učijo, da bodo zadnje drobtinice šle najkasneje po kosilu).
Zraven traminec (ni treba razlagat, kaj piše v pravilih, kako vino k čemu - ampak nam pač tako paše).
SonjaJao, POLARBEAR, kaj bi jaz dala za skodelico ribeza!!!
Torek, sreda, četrtek (dekleta sama doma): Solata, enkrat s piščancem, enkrat z dimljenim lososom in včeraj s tuno.
Vanja, vrnite zemljo indijancem in pridi na ribez ![]()
Četrtek: goveja jetrca, kifelčar, solata
Včeraj: Lotarinška špehovka, zelena solata z jajci in paradižnikom.
NenaDa ne odpiram nove teme, bi samo priporočila vsem, ki še niste prebrali intervjuja z gospo Marijo Merljak, da to storite. Med drugim boste mogoče dobili kakšen namig za današnje kosilo! Mene je navdušila.![]()
![]()
Dnes- špageti bolonese, zelena solata
včeraj- zelenjavna rižota, zelena in rdeča solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pasta iz ingverja in česna

Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla