Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ihanski brancin z prilogami

polarbear

Danes: pašta s šampinjoni, zelana solata, češnje

breskva

Kolega Polarbear, fajn je tale tvoj ihanski brancin . Se podpišen pod njega.

lp

hedonist

Jao, POLARBEAR, kaj bi jaz dala za skodelico ribeza!!!

Torek, sreda, četrtek (dekleta sama doma): Solata, enkrat s piščancem, enkrat z dimljenim lososom in včeraj s tuno.

Vanja

Jutri:

juha iz zobatca z rižem, zobatec iz juhe pokapljan z olivnim oljem, na pari kuhan mlad fižol, kifelčar in ostanki borovničeve pite (ta bo sicer spečena jutri dopoldne za zvečer, ampak izkušnje učijo, da bodo zadnje drobtinice šle najkasneje po kosilu).

Zraven traminec (ni treba razlagat, kaj piše v pravilih, kako vino k čemu - ampak nam pač tako paše).

Sonja

Jao, POLARBEAR, kaj bi jaz dala za skodelico ribeza!!!

Torek, sreda, četrtek (dekleta sama doma): Solata, enkrat s piščancem, enkrat z dimljenim lososom in včeraj s tuno.

Vanja

Vanja, vrnite zemljo indijancem in pridi na ribez

tulka

Četrtek: goveja jetrca, kifelčar, solata

Včeraj: Lotarinška špehovka, zelena solata z jajci in paradižnikom. 

Nena

Da ne odpiram nove teme, bi samo priporočila vsem, ki še niste prebrali intervjuja z gospo Marijo Merljak, da to storite. Med drugim boste mogoče dobili kakšen namig za današnje kosilo! Mene je navdušila.

naor

Dnes- špageti bolonese, zelena solata

včeraj- zelenjavna rižota, zelena in rdeča solata

katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti