Danes: čevapčiči, dušene bučke, pire krompir
Jutri: goveja juha z zdrobovimi žličniki in jetrnimi cmoki, govedina iz juhe, pražen krompir, solata
Nedelja: goveja juha (verjetno s palačinkami), štefani pečenka, solata
matejaoz
Danes: čevapčiči, dušene bučke, pire krompir
Jutri: goveja juha z zdrobovimi žličniki in jetrnimi cmoki, govedina iz juhe, pražen krompir, solata
Nedelja: goveja juha (verjetno s palačinkami), štefani pečenka, solata
matejaoz
PETEK:
Pražena jetrica in kruh; mango na grški solati:

Pozdravček!
Grahova kremna juha s korenčkovimi cmočki, po receptu Naturete.
VesnuskaGoveja juha z rezanci, pleskavica, pire in zelena solata s česnom.
JJ.................. mango na grški solati, najljubša Aristotelova jed
.
Pri meni danes, pescado frito a controlar la concentracion de acido graso omega tres con vino bianco, todos para salud, ali po naše: srdele
Danes: rižota z piščancem, zelena solata, desert
Včeraj: Kremna rižota s škampi in solata.
, itaq. ![]()
Z današnjim bo malo več dela: Odišavljen piščanec z žara, njokiji z orehi in pestom, razredčenim
s smetano (za ene), gazpacho namesto solate. Solata iz jagod in koščki lubenice z baziliko, malo posoljeno s solnim cvetom in poškropljeno
z limetinim sokom, za desert.
, of course.
Pa "samo" petek je, kaj bo šele na mizi tale vikend.
![]()
Verjetno ena sama ![]()
![]()
Lepo se imejte!![]()
Danes končno kosilo kot se spodobi (al pa tud ne): pomfri, pečena postrv, paradižnikova solata, jagode.
BalenkaŽe ko berem tvoj jedilnik, mi brbončice ne dajo miru. Tudi tebi en kulinaričen
in lep konec tedna!
![]()
Mislila sem sicer na Vanjin jedilnik, kar pa ne pomeni, da so drugi za spregledati. Prav vsi so vsak po svoje vredni vse pohvale! ![]()
![]()
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Carbonara s krompirjevimi tortelini

Sladki greh