Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: čevapčiči, dušene bučke, pire krompir

Jutri: goveja juha z zdrobovimi žličniki in jetrnimi cmoki, govedina iz juhe, pražen krompir, solata

Nedelja: goveja juha (verjetno s palačinkami), štefani pečenka, solata

matejaoz

PETEK:

Pražena jetrica in kruh; mango na grški solati:

Pozdravček!

Grahova kremna juha s korenčkovimi cmočki, po receptu Naturete.

Vesnuska

Goveja juha z rezanci, pleskavica, pire in zelena solata s česnom.

JJ

.................. mango na grški solati, najljubša Aristotelova jed.

Pri meni danes, pescado frito a controlar la concentracion de acido graso omega tres con vino bianco, todos para salud, ali po naše: srdele

ežoj

Danes: rižota z piščancem, zelena solata, desert

breskva

Včeraj: Kremna rižota s škampi in solata. , itaq.

Z današnjim bo malo več dela: Odišavljen piščanec z žara, njokiji z orehi in pestom, razredčenim s smetano (za ene), gazpacho namesto solate. Solata iz jagod in koščki lubenice z baziliko, malo posoljeno s solnim cvetom in poškropljeno z limetinim sokom, za desert. , of course.

Pa "samo" petek je, kaj bo šele  na mizi tale vikend.   Verjetno ena sama

Lepo se imejte!

Vanja

Danes končno kosilo kot se spodobi (al pa tud ne): pomfri, pečena postrv, paradižnikova solata, jagode.

Balenka

Že ko berem tvoj jedilnik, mi brbončice ne dajo miru. Tudi tebi en kulinaričen in lep konec tedna!

naor

Mislila sem sicer na Vanjin jedilnik, kar pa ne pomeni, da so drugi za spregledati. Prav vsi so vsak po svoje vredni vse pohvale!

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti