Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: testenine z mesom (makaronflajš po domače) zelena solata, za posladek pa kakšno, pa mogoče sladoled (za sladoled bi tudi lahko bila slikica).

JJ

Včeraj: še zadnji kubanski črni fižol, ki je še bil doma na zalogi, pa riž zraven; plus solata, zelena, hrustljava, z veliko mlade čebule

Danes: osatnki fižola in riža od včeraj, svinjski zrezek v omaki po trenutnem jutranjem navdihu za popestritev

Mamamia

mamamia

Evo tudi pri nas pomladanski piščančji paprikaš....

VRAŽJI ker se mi je malo usula na Mađarskem zaplenjena domača paprika

polarbear

Sporočilo je spremenil(a) polarbear dne 02. 2011 17:44

Sporočilo je spremenil(a) polarbear dne 02. 2011 17:48

Danes je bila mesna lazanja

skleda radiča (sekondo tajo ) in ob kavi branje mile naše Mile:

"Kar je pri vrhu

odnese piš

Le vse globoko skrito

obdržiš

Ne išči mrzlično

ne begaj v snu

So povezave

So

Nekje na dnu"

(M.Kačič)

, ,  

lp 

mzm

danes, continuar con la atencion de salud, sopa de verduras, de acelgas, ali po naše: čorba od blitve

kako že rečejo: še angeli bi jedli če bi..............

ežoj

Dane: puranji zrezki, polenta, sirova omaka, zelena solata.

breskva

Danes: njoki v sirovi omaki in solata.

Jannaa

Danes nismo nič kuhali, smo se kar k mami na kosilo povabil!(goveji zrezki v omaki in krompirjevi svaljki ter rdeča pesa)!

Popoldan sva pa s sinkom zavihala rokave in se zapodila na tičino maso! Za prvič sva zmojstrila tole!

nejčica

Danes: sardelice in ajdova kaša s prvo letošnjo zelenjavo z vrta, solata, za posladek polževa hišica. Za jutri sem že danes zelooooo počaaaasi scmarila golaž, jutri na hitro dodam še mini makarončke in solato pa je kosilo nared.

Ninja24

Nejčica kako lepa torta. Ti si pa res pridna....

Ninja24, ti si me pa tako navdušila, da sem šla v ribarnico pogledat, če imajo sardone. Imeli so samo sardele, pa mi niso bile všeč, zato sem  sem kupila ciplje. Tako danes že kuham govejo juho, če bo komu teknila. Zraven bodo pečeni ciplji v pečici, pečen krompir,malo zelenjave in  zelena solata z maminega vrta.Mi je dala dve ogromni glavi gentile. Za posladek češnje in jagode.

Jutri če bo le dovolj časa (peljemo nazaj sposojeno otroško posteljico, pa še drugi nakupi bodo vzeli čas) bo za kosilo goveja juha, špinača( iz maminega vrta-blanširana v zamrzovalniku), pire krompir, verjetno hrenovke, solata. Če pa kje obtičimo predolgo časa obstaja alternativa: mesna omaka (iz zamrzovalnika) in špageti, pa seveda zelena solata.

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 03. 2011 13:21

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti