Danes, ... češnje, češnje, češnje, češnje....
50 kg vloženih
2 gajbici razkoščičenih v skrinji
... in časa za kuho ni bilo.
Še sreča, da imamo v bližini mini bar s hamburgerji ![]()
Danes, ... češnje, češnje, češnje, češnje....
50 kg vloženih
2 gajbici razkoščičenih v skrinji
... in časa za kuho ni bilo.
Še sreča, da imamo v bližini mini bar s hamburgerji ![]()
Danes: zrezki, šparglji z paradižnikom, smetanovi žličniki, berivka
Morska medvedka prosim povej kako razkošičiš češnje, da ni nisi vsa poškropljena in da ni kuhinja vsa od soka. ![]()
Nisem mm, pa vseeno: najbrž s takšno ali podobno napravico:

SOBOTA:
Roštilj, bučke in šampinjoni, namazani popečeni kruhki, paradižnik/parika solata, mlada čebula, češnje...:

Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 13. 2011 13:10sobota: sirov burek, zelena solata
za večerjo pa anamarijina puranova sestavljanka
nedelja: bučkina kremna juha, pleskavice, pečen krompir, solata
JulijaDanes je bila zelenjavna mineštra "s tržnice"
za sladico pa dodelani ostanki obreznin od torte
in češnje.
Uf, dragička!
lp
mzmMzm, lepi obrezki, ![]()
Danes samo reciklaža
: Gazpacho, mešana solata s piščančjim mesom, popečen kruhek s česnom. Jagode in robidnice.
in vrč ledenega čaja. ![]()
![]()
![]()
![]()
Zvečer pa film na TV in peglanje. ![]()
![]()
![]()
| vikica je napisal/a: |
Morska medvedka prosim povej kako razkošičiš češnje, da ni nisi vsa poškropljena in da ni kuhinja vsa od soka. |
Enostavno. Češnje grem "obdelovat" k moji mami na teraso in razkoščičevalec držim malo stran od sebe.
Tako ostaneva jaz in moja kuhinja čisto čisti ![]()
Drugače pa ne vem, ker to špricanje je res prava groza ![]()
Al pa srednjeveška metoda za malo manjše porabnike, ki še niso uspeli nabavit napravice - 2 noža, vpoklic prijateljice, laptop z muziko do fula, kilometri papirnatih brisač in reži miki pa puli peške ven. Rezultat - 5 štrudljev v zamrzovalniku pa en v trebuhu
Aja pa seveda nepopisna sprostitev s čvekanjem ob delu. Slikovni dokaz pa spodaj (sicer vizualno šepa, ker je kuhinja sedajle v temi, da se ne vidi kdo hodi štrudelj krast
)

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušene školjke s pivom na sredozemski način

Pustne miške