Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: svinjska pečenka, mlad krompir in korenček z rožmarinom, lisičke v smetanovi omaki, zelena solata s koruzo in češnjev zavitek

Smo imeli družinsko proizvodnjo..ati nabral lisičke in češnje, jih razkoščičil, mami nabrala solato in spekla štrudelj jaz pa očistila lisičke in naredila omako

Roncolino

NEDELJA:

Juhica (brzinska); telečji kotlet, pečena zelenjava, pečen kifeljčar, zelena solata.

Pozdravček!

Danes: polentini muffini s kapo iz paradižnika, bučk in parmezana, gratinirano v pečici. Zraven pa hladen zeleni čaj z limono in s svežo meliso.

aby

Mi smo pa imeli danes zelo dobro kosilo.

lp

cervus

Pri meni goveja juha z zdrobovimi cmočki, rižota z morskimi sadeži in zelenjavo, ter skleda zelene solate z redkvico :))

melcii

Mi bomo imeli pa dobro večerjo!

lp

mzm

Pri nas pa včeraj golaž, kruhovi cmoki in solata,

danes pa na terasi puranji zrezki in prvič domač  ( rdeč kifeljčar- ) pa seveda solata

češnje pa še čakamo, imamo bolj pozne, lepo nedeljo še naprej, pri nas je spet sonce

tabu

Pri meni je tudi bilo dobro pozno kosilo, pa večerje sploh ne bo!

ežoj

Včeraj po prvem skoku v morje ( malo je bilo še mrzzzzzloooo , ampak ) se je odlično prilegla mešana morska plošča v ribji kantini, za povrh pa sladoled

Danes, vpliv morja še drži. tako da sva planila na ribe (jaz divjega lososa, on osličev file), krompirček in jajčevec iz pečice, solato in za posladek light, bio in oh in sploh zdrav domač jagodni sladoled (samo jagode, banana in lahki jogurt).

Ninja24

Sporočilo je spremenil(a) Ninja24 dne 05. 2011 18:59

elaphus in miška, kar skrivajta 

ežoju še nekak oprostim...pod pogojem, da se je z igral. 

Ognjič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti