Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas danes zelenjavno-piščančja rižota, berivka

Moški del družine pa bo golaž, makarone, berivko

Vsi skupaj pa se bomo sladkali z jagodami in češnjami

Jutri fižolova juha, marelični in slivovi cmoki.

Četrtek: barillini kaneloni polnjeni z mesno-blitvinim nadevom v paradižnikovi omaki in sirom zapečeno v pečiciin zelena solata

Pri nas pa danes goveja juha, pečena piščančja bedrca/govedina iz juhe, pražen krompir in veliko domače zelene solate

JJ

No, sem se prikotalil iz Milana.

Danes - sendviči,sendviči in še enkrat sendviči. Se mi ne ljubi kuhat.

Pa velik sladoleda.

Multivitamin

multivitamin

Smo te pogrešal, multi

Blanchy

Jaz vas tudi. Res. Sem mel prenosnika poleg ampak se nisem upal povezat,da me pol ob računu ne bi kakšna kap. Nimam paketa za tujino. Je pa bil balzam za dušo.

Multivitamin

multivitamin

TOREK:

Zelenjava z jagenjčkom, zelena solata:

Pozdravček!

Včeraj,... kaj smo že jedli včeraj   Nevem več

Danes: baby kosilo za staro in mlado

korenčkov pire, krompirjev pire, popečen piščančji file

MM

Danes testenine s paradižnikom in olivami, solata z vrta, popoldne bodo najbrž zrele še kakšne jagode :)))

LP!

Saša

Danes: ocvrti šampinjoni in ogromna skleda ledenke.

Jannaa

Danes sem se prvič spravila pripravljat seitan, osebno mi je še vedno ljubši tofu, ampak je bilo potrebno poskusit iz firbca. Se pravi seitan v lečino-zelenjavni omaki (nadzemna kolerabica, zelena, korenček, mladi grah, leča in sweet chilli sauce) in bulgur za prilogo, zraven pa ogromna skleda berivke.

Ninja24

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti