Sobota: goveja juha z zdrobovimi cmoki, pečen piščanec in telečji kotlet, pečen mlad krompir, berivka, češnje
Nedelja: izlet na morje in kosilo v restavraciji
Danes: še sporočim....še iščem idejo....
Sobota: goveja juha z zdrobovimi cmoki, pečen piščanec in telečji kotlet, pečen mlad krompir, berivka, češnje
Nedelja: izlet na morje in kosilo v restavraciji
Danes: še sporočim....še iščem idejo....
danes: pohan sir (po zeeeeeeeloooo dolgem času),pire krompir in paradižnikova solata, za posladek domače jagode z vrta (moja malčica jih obožuje!)![]()
![]()
lučica
Oh, pride dan, ko je življenje blazno komot![]()
Tako danes ne kuhamo, bomo pa jedli kot na ohceti ali na slavju ob Prvem obhajilu...:
- nimam časa in skoraj ne prostora, da povem, kakšne in katere "ostanke" smo pritovorili z ene najbolj radodarnih regij naše države...
Komaj čakam en krst, ki se ima zgoditi v kratkem. Pod Gorjanci, seveda. In odkar šmarnice ne mešajo več v cviček, se da normalno preživeti vse fešte.
Aja, padla bo skleda fajn kisle solate s sosedinega vrta (sva zataušali za sladkarije
), paše mal frišnih vitaminov![]()
Ežoj, kam si se pa ti zgubu??![]()
japaja
| elaphus je napisal/a: |
božemili, leandros, a mate že kifeljčarja??? A si ga februarja sadila??? lp
|
Ne, nisem ga sadila, sem ga pa kupila. Lp
leandrossladko zelje, pire krompir, misel na jagode, debele, sladke in dišeče........ampak, jutri bodo pa zares take
BalenkaDanes: goveja juha z zdrob.cmoki, puranji file, đuveč, zelena solata z lečo.
lp
PONEDELJEK:
"Svedrčkriflajš", zelena solata:

Pozdravček!
Nč se nisem zgubil, tukaj sem.
- sobota: v pečici pečena paprika
- nedelja: družinski piknik
- danes: pospravljanje ostankov od včeraj
včeraj za posladek, bela pita :
in:
Ideja je že zdavnaj padla za danes: porova juha, telečji zrezki z gobicami v omaki, kruhova štruca z zelenjavo, zelena solata.
Jutri: filane paprike , pire krompir, zelena solata
Danes: goveja juha z zdrobovimi cmoki, meso iz juhe, rižota s češnjevcem in rukolo, berivka
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sirovi napihnjenčki z dodatkom

Carbonara s krompirjevimi tortelini