Danes; svinj.zrezek v omaki, pire krompir, zelena solata s vrtno krešo.
lp
Danes; svinj.zrezek v omaki, pire krompir, zelena solata s vrtno krešo.
lp
Danes: goveja juha z rezanci, orada s paradižniki, pečen krompir, berivka, domači sladoled iz suhega sadja.
breskvaBreskva, kako pa narediš domači sladoled iz suhega sadja?
lp
irenakr
, se mi je kar zdelo, da bo tako. Rengelca postrgana
!
Včeraj: goveja juha z vlivanci, pražen krompir, govedina iz juhe in pečen
, jabolčni hren, karfijola in zelena solata
Irenakr recept za domači sladoled iz suhega sadja.
Suhe slive ali fige ali marelice čez noč namočim v vodi z dodatkom ruma. Zjutraj narežem na koščke ali zmeljem. 375ml jogurta in 125g sladkorja zmešam. Mešanico vlijem v zmrzovalno posodo z vrtečo se lopatico. Ko mešenica začne zmrzovati, s pomočjo žleba dodam sesekljano suho sadje. Mešanico pustimo, da zamrzne dokljer ne bo dosežena želena gostota.
breskva
Včeraj: pečena vratovina, mlad krompir in zelenjava iz pečice, solata, alzaška jabolčna pita
Danes: makaronflajš, solata
Jutri: gobova rižota, solata
matejaozDanes goveji zrezki z gobami, sojini polpeti, zelena solata; jutri paradižnikova juha, đuveč riž, puranji zrezek, zelena solata; pojutrišnjem tortilje.
Začetnicavčeraj: v pečici pečen koromač s parmezanom, solata, skutni sufle
danes: omleta z bučkami, koromačem in rdečo čebulo, omaka iz zelene leče, solata z rukolo
Sporočilo je spremenil(a) bannanna dne 23. 2011 19:09Sobota: goveja juha z zdrobovimi cmoki, pečen piščanec in telečji kotlet, pečen mlad krompir, berivka, češnje
Nedelja: izlet na morje in kosilo v restavraciji
Danes: še sporočim....še iščem idejo....
danes: pohan sir (po zeeeeeeeloooo dolgem času),pire krompir in paradižnikova solata, za posladek domače jagode z vrta (moja malčica jih obožuje!)![]()
![]()
lučica
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčne rožice

Pure svedri s paradižnikom in baziliko