Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes; svinj.zrezek v omaki, pire krompir, zelena solata s vrtno krešo.

lp

irenakr

Danes: goveja juha z rezanci, orada s paradižniki, pečen krompir, berivka, domači sladoled iz suhega sadja.

breskva

Breskva, kako pa narediš domači sladoled iz suhega sadja?

lp

irenakr

, se mi je kar zdelo, da bo tako. Rengelca postrgana !

Včeraj: goveja juha z vlivanci, pražen krompir, govedina iz juhe in pečen , jabolčni hren, karfijola in zelena solata

Balenka

Irenakr recept za domači sladoled iz suhega sadja.

Suhe slive  ali fige ali marelice čez noč namočim v vodi z dodatkom ruma. Zjutraj narežem na koščke ali zmeljem. 375ml jogurta in 125g sladkorja zmešam. Mešanico vlijem v zmrzovalno posodo z vrtečo se lopatico. Ko mešenica začne zmrzovati, s pomočjo žleba dodam sesekljano suho sadje. Mešanico pustimo, da zamrzne dokljer ne bo dosežena želena gostota.  

breskva

Včeraj: pečena vratovina, mlad krompir in zelenjava iz pečice, solata, alzaška jabolčna pita

Danes: makaronflajš, solata

Jutri: gobova rižota, solata

matejaoz

Danes goveji zrezki z gobami, sojini polpeti, zelena solata; jutri paradižnikova juha, đuveč riž, puranji zrezek, zelena solata; pojutrišnjem tortilje.

Začetnica

včeraj: v pečici pečen koromač s parmezanom, solata, skutni sufle

danes: omleta  z bučkami, koromačem in rdečo čebulo, omaka iz zelene leče, solata z rukolo

www.mojalbum.com/naredilaana

Sporočilo je spremenil(a) bannanna dne 23. 2011 19:09

Sobota: goveja juha z zdrobovimi cmoki, pečen piščanec in telečji kotlet, pečen mlad krompir, berivka, češnje

Nedelja: izlet na morje in kosilo v restavraciji

Danes: še sporočim....še iščem idejo....

danes: pohan sir (po zeeeeeeeloooo dolgem času),pire krompir in paradižnikova solata, za posladek domače jagode z vrta (moja malčica jih obožuje!)

lučica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti