Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Oh, pride dan, ko je življenje blazno komot

Tako danes ne kuhamo, bomo pa jedli kot na ohceti ali na slavju ob Prvem obhajilu...:

- nimam časa in skoraj ne prostora, da povem, kakšne in katere "ostanke" smo pritovorili z ene najbolj radodarnih regij naše države...

Komaj čakam en krst, ki se ima zgoditi v kratkem. Pod Gorjanci, seveda. In odkar šmarnice ne mešajo več v cviček, se da normalno preživeti vse fešte.

Aja, padla bo skleda fajn kisle solate s sosedinega vrta (sva zataušali za sladkarije), paše mal frišnih vitaminov

Ežoj, kam si se pa ti zgubu??

japaja

Sporočilo je spremenil(a) japaja dne 23. 2011 13:34

elaphus je napisal/a:

božemili, leandros, a mate že kifeljčarja??? A si ga februarja sadila???

lp

cervus

Ne, nisem ga sadila, sem ga pa kupila. Lp

leandros

sladko zelje, pire krompir, misel na jagode, debele, sladke in dišeče........ampak, jutri bodo pa zares take

Balenka

Danes: goveja juha z zdrob.cmoki, puranji file, đuveč, zelena solata z lečo.

lp

irenakr

PONEDELJEK:

"Svedrčkriflajš", zelena solata:

Pozdravček!

Nč se nisem zgubil, tukaj sem.

- sobota: v pečici pečena paprika

- nedelja: družinski piknik

- danes: pospravljanje ostankov od včeraj

včeraj za posladek, bela pita :

in:

ežoj

Ideja je že zdavnaj padla za danes: porova juha, telečji zrezki z gobicami v omaki, kruhova štruca z zelenjavo, zelena solata.

Jutri: filane paprike , pire krompir, zelena solata

Danes: goveja juha z zdrobovimi cmoki, meso iz juhe, rižota s češnjevcem in rukolo, berivka

breskva

včeraj smo imeli: govejo juho, mesne polpete ali faširance-kakor kdo hoče, krompir v oblicah, berivko

danes pa bo: morska rižota in berivka

beva

Mi pa danes ne bomo filanih paprik... Zaradi vročine bomo rajši osvežilno solato iz kumar in zelenjavo in meso iz voka.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti