Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Nejčica lušte mi delaš z temilimi jagodami!!! Ti lumpa!

Včeraj smo imeli za kosilo pico

Danes pa krompirjev golaž za posladek pa domač jagodni sladoled

lučica

božemili, leandros, a mate že kifeljčarja??? A si ga februarja sadila???

lp

cervus

nejčica je napisal/a:

Kaneloni,solata s testeninam,bučke v smetanovi omaki!Sladica, spet jagode ,danes gozdne!

HHHH a danes pa Ežoj ni nč jedu?Verjetno si je privošču kosilo na študentske bone(živeli študentje) al je šel pa spet kam na potep ,pa je h Dragički zavil na tist zavidljivo lep kos vratovine!

nejčica

Joj in še enkrat joj, toliko skupaj ji pa še nisem videla!

nola

Danes: pohani svinjski zrezki, pražena zelenjava in solata.
Naor hvala za pohvale.  Zagrebške sem sama naredila, in ta slika niti ni tako lepa, ker sem pozabila takoj slikat in je slikano šele naslednji dan.

Jannaa

Danes: mesne kroglice s kuskusom, berivka

breskva

nejčica je napisal/a:

.............................................................................

HHHH a danes pa Ežoj ni nč jedu?Verjetno si je privošču kosilo na študentske bone(živeli študentje) al je šel pa spet kam na potep ,pa je h Dragički zavil na tist zavidljivo lep kos vratovine!
.............................................................................
nejčica

O ja, imel kosilo ( včeraj ):

Ravno sem mislil poslat slike, ko pridejo " kamerati "................ pa vino, pa svetovni problemi......... pa se je zavleklo............... do poznih ur. Danes, " jaka kulinarika " kot bi ena rekla, pražene ribe in kajla kruha:

Pa sploh pri meni ni za zdržat. Ptice se derejo za znoret, sedaj zapovrh še cveti akacija in jasmin, pa smrdi da ni za nikamor

ežoj

Danes:

- ena naj bi bila bezgova omleta, na koncu je ratal kipnik z vsemi živimi(?!) zelišči

- skleda radiča (sekondo tajo)

Poobedek:

- en indijanski ples "klicanje dežja", smo vsi tolk tečni.....od dežja nič, gremo pod tuš

japaja

Za vsak slučaj, da ne pozabite, kako zgleda pašta, tokrat fedrčki:

skleda radiča, terco tajo, češnje

Jutri (če ne že ponoči) mora bit pUmfri!

lp

p.s.tema  je od včeraj, za danes, nekomu za jutri, a ne, MM?! ( , kje si?)

mzm

Sporočilo je spremenil(a) mišzmoke dne 20. 2011 19:50

PETEK:

Pečene hrenovke in pečena klobasa, (žal, malo prismojeno) ter štanga kruha.  

Pozdravček!

, pasta izgleda, ojojoj, slastno. Kaj do hudirja je pa terco tajo???

Včeraj sem prvič kuhala lečo, ker so jo pač imeli v špajzu. Mi še vedno ni všeč (jedla, pardon, poskusila sem jo šele tretjič, verjetno tudi zadnjič).  Pa francosko čebulno pito in solato smo imeli. Pomfrit ali frit, kot so mu naši rekl, pri nas glih ne gre v promet.

Danes spet malo tu in malo tam. Solata ne bo manjkala. Pa dolg sprehod, da se vse poleže, potem pa več kot zaslužen . Life's good.

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti