| Trixi je napisal/a: |
Sem pa opazila, da je forum postal tema KAJ DANES ZA KOSILO, saj več ali manj poročamo za nazaj in vsi komaj čakamo slikice dneva. |
Tisto, kar je bilo za nekatere danes, je lahko za druge jutri
Ideje so zmeraj dobrodošle.
| Trixi je napisal/a: |
Sem pa opazila, da je forum postal tema KAJ DANES ZA KOSILO, saj več ali manj poročamo za nazaj in vsi komaj čakamo slikice dneva. |
Tisto, kar je bilo za nekatere danes, je lahko za druge jutri
Ideje so zmeraj dobrodošle.
Mi jutri bomo imeli:
- ostanke od danes
DANES:
- čili z mesom in polento
- solata kristalka, hrust hrust (a smeškota cedim sline nimamo?)
- jagode (ful drage
)
Posladek:
- prebiranje Kulinarike
- DOST LUPČKOV, JE TREBA ŠPARAT!!!!
japaja
Zabeljen fižol in krompir - zabela so bili ocvirki.
lp
cervusPolar bear,
vem da je manjkala redkev, svoje nimam ( več ), za kupit je bila zelo slaba.
Pa kaj vam je ta pohorska omleta, a so tisto jagode in tolčena smetana v " palačinki ", meni je tako videti.
Pri meni danes: čorba od zelja:
na vrtu, blitvi lepo kaže, kmalu bo že na vrsti.
moje današnje: solata (zelena solata, rdeča paprika, korenček) po vrhu pa pečen koromač, pečen piščanec, ki se je prej mariniral v sojini omaki. mljac!
za posladek bo pa kakšna skuta zmešana s sadjem..
www.mojalbum.com/naredilaanaVčeraj: goveja juha z rezanci in jagode.............................potem pa dolgo nič......................pire krompir, pražena jetrca in zelena solata.
Danes: pečen
, zelena solata.
Balenka
Niti slučajno ne vem, kaj bo jutri. Zelo mi je všeč miškin pirin narastek z zelenjavo. Bom uporabila metlo ![]()
pa čarobno paličico. Morda pa rata.
Danes: fižolovka, pita z bučkami in sirom.
breskvaSvinjski zrezki v gobovi omaki, pire krompir, glavnata solata z redkvicami... za posladek tiramisu
PetyaTale "palačinka" a la pohorska omleta tudi meni draži brbončice, saj se trudim, trudim... A kaj se trudim? Kaj mislite? Komaj še kaj pokukam sem, saj mi že ob pogledu na vse dobrote r.. raste.![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jugoslovenka

Gravče Tavče ali Prebranac