Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

nedelja: kokošja juha, pražen krompir, pečen piščančji file z korenčkom in berivka

ponedejek: domači rezanci v smetanovi omaki s piščancem in berivka z redkvicami

torek: pasulj s klobaso in kruh

sreda: mesna lazanja in solata

četrtek:  zelenjavna rižota ter solata

petek: ribe

tanjaj

Ponedeljk je pri meni dan za pospravljanje ostankov od nedelje. Ostankov ni bilo, pol se je bilo treba podat v kulinariko. Rabimo, otpirač za konzerve........... ah, saj ni važn:

Matr tanja, ti pa imaš urejeno življenje: čez dve uri ne bom vedel kaj sem imel danes za kosilo, kje pa, da bi vedel kaj bom jedel za par dni vnaprej.

ežoj

ežoj je napisal/a:

Matr tanja, ti pa imaš urejeno življenje: čez dve uri ne bom vedel kaj sem imel danes za kosilo, kje pa, da bi vedel kaj bom jedel za par dni vnaprej.
ežoj

Evo, zdaj je DOKONČNO jasno, zakaj MORAŠ še naprej objavljati fotke tvojih kosil.

rimljanka

Danes čičerikino-zelenjavni (por, korenček,bučka) polpeti pečeni v pečici, mladi krompirček iz pečice in berivka z redkvicami, za posladek pa en 15km krog

Ninja24

Danes se je mudilo in medilo, zato nekaj na hitro: mariniran svinjski vrat s kostjo, mlad krompir,

skleda berivke, češnje

rimljanka, dobra logika, hihi..

lp

mzm

Danes: piščančji paprikaš s korenčkom, polrženi z drobnjakom in sezamom posute bombice, maffine

breskva

Mater Ežoj veš kaj še manjka v tejle tvoji solati??

Črna redkev!!

Potem bi pa lahko šel v Krško namesto reaktorja za kakšen popoldan

polarbear

polarbear je napisal/a:

Mater Ežoj veš kaj še manjka v tejle tvoji solati??

Črna redkev!!

Potem bi pa lahko šel v Krško namesto reaktorja za kakšen popoldan[olajsanje-hudo
polarbear

Si malo zamešal, polarbear, kvečejmu tam v TET bi lahko šel, pa še daleč nima.

rimljanka

Danes smo imeli dan"nujno porabi" :iz skrinje svinjsko pečenko,iz vrta solata in jagode iz hladilnika smetano,bučke,šunko in kup sirčkov(mocarela,jošt,edamec,bovizola)vsakega je blo za en mišji drekec! 

torej: pečenka,polnjene bučke!Ob vsem trudu pa pravi sinko "penčita pa ni"!Pa sem hitro olupila  še tri krompirje,da je bil še pomfri!(ni blo časa slikat)!Za konec pa še pohorska omleta!

nejčica

Vauuuu nejčica, tale pohorska je tako zelo mamljiva,da bom še sanjala o njej

adalbert

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti