Elaphus, ja, Zofka. In tudi skrajni čas za dež, je bilo vse suho. (Ampak polomljena sem pa lahko bila,a?![]()
![]()
![]()
)
Smo že sestavljeni, malica tudi že mimo, gremo se učit delat makrame.
japaja
Elaphus, ja, Zofka. In tudi skrajni čas za dež, je bilo vse suho. (Ampak polomljena sem pa lahko bila,a?![]()
![]()
![]()
)
Smo že sestavljeni, malica tudi že mimo, gremo se učit delat makrame.
japaja
| japaja je napisal/a: |
Elaphus, ja, Zofka. In tudi skrajni čas za dež, je bilo vse suho. (Ampak polomljena sem pa lahko bila,a?) japaja |
Hvala bogu za dež, tako zelo ga nisem nikoli pričakovala. Naj končno odplakne ves ta cvetni prah v zraku, da bomo normalno zadihali brez rumenila v nosu.
Ežoj, na zdravje!
VilmaVčeraj sva sredi največjega naliva takole kosila sendviče na Veliki planini
(ampak so po 4 urah grizenja kolen v breg prav godili želodčkoma)

Danes pa lepo na toplem pod streho popečen osličev file z limono, mlad krompirček pečen v pečici, solata in za sladico pijana nevesta ![]()
![]()
Danes- pečene bučkein paprika, pa sejtan in krompirček iz pečice, mehka solat as fižolom
včeraj- pica s šparglji
petek- široki rezanci z omako s korenčkom, brokolijem in cvetačo, rdečapesa
pinka, menjam, če je to tvoj vsakdanji pogled, moj ima beton ![]()
Jannaa, ti si nesramna ![]()
![]()
(kako vabljivo zgledajo te rezine, bravo)
Danes smo imeli pirino, hm, kako bi temu rekli, pirin kipnik (pogojno), rukolo
palačinke s čokolado in borovničevo marmelado (ni bilo osnovnih pogoje za fotografiranje
)
Juhu, še je burja, mraz in dež ![]()
lp
mzmDanes: zelenjavna juha (koleraba, brokoli, korenček, grah, boranja...) in jabolčna pita.
lp
V petek ribji slow food za večerjo za prijatelje: surimi v soalti, tunin namaz, rakov koktajl, gratinirane školjke, riba v soli, blitva s krompirjem, panna cotta
Sobota: korenčkova juha, zelenjavna rižota, solata
Nedelja: juha z zdrobovimi knedli, pečene perutničke, pečen krompir, solata
Danes: zelenjavna juha, piščančji zrezki v smetanovi omaki s sirom, domači kruhovi cmoki, solata
Jutri: čevapčiči, lepinja (domača)
matejaoz
Čez vikend okrnjeno kuhanje saj smo od najmlajšega kasirali trebušno virozo....Eni že bolje, drugi pa še kar hudo....
V soboto smo zato jedli govejo juho z rezanci, makarončke z mesno omako, kuhan brokoli, berivko
Včeraj spet goveja juha, pečena telečja pečenka, pečen mlad krompir, bučke v omaki, berivka in pita iz zamrznjenih sadežev
Danes goveja juha, prvomajski golaž(iz zamrzovalnika) in njoki, berivka in preostanek pite ....
Upajmo, da bo jutri bolje....
PONEDELJEK:
Goveja juhica /od včeraj/, pečene perutničke (marinirane), kuhan krompir in korenček; berivka:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi

Dušeno rdeče zelje