Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Nejčica, tale pohorska omleta pa me spominja na srednjo šolo, saj sem si jo večkrat privoščila za malico....

Očitno imaš tudi dober recept.

Pri nas danes goveja juha, zelenjavna rižota, solata, pa preostanek pite...

Sem pa opazila, da je forum postal tema KAJ DANES ZA KOSILO, saj več ali manj poročamo za nazaj in vsi komaj čakamo slikice dneva.

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 17. 2011 13:11

TOREK:

Puranji ragu, žličniki, berivka:

Pozdravček!

Trixi je napisal/a:

Sem pa opazila, da je forum postal tema KAJ DANES ZA KOSILO, saj več ali manj poročamo za nazaj in vsi komaj čakamo slikice dneva.

Tisto, kar je bilo za nekatere danes, je lahko za druge jutri   Ideje so zmeraj dobrodošle.

Blanchy

Mi jutri bomo imeli:

- ostanke od danes

DANES:

- čili z mesom in polento

- solata kristalka, hrust hrust (a smeškota cedim sline nimamo?)

- jagode (ful drage)

Posladek:

- prebiranje Kulinarike

- DOST LUPČKOV, JE TREBA ŠPARAT!!!!

japaja

Zabeljen fižol in krompir - zabela so bili ocvirki.

lp

cervus

Polar bear,

vem da je manjkala redkev, svoje nimam ( več ), za kupit je bila zelo slaba.

Pa kaj vam je ta pohorska omleta, a so tisto jagode in tolčena smetana v " palačinki ", meni je tako videti.

Pri meni danes: čorba od zelja:

na vrtu, blitvi lepo kaže, kmalu bo že na vrsti.

ežoj

moje današnje: solata (zelena solata, rdeča paprika, korenček) po vrhu pa pečen koromač, pečen piščanec, ki se je prej mariniral v sojini omaki. mljac!

za posladek bo pa kakšna skuta zmešana s sadjem..

www.mojalbum.com/naredilaana

Včeraj: goveja juha z rezanci in jagode.............................potem pa dolgo nič......................pire krompir, pražena jetrca in zelena solata.

Danes: pečen , zelena solata.

Balenka

Niti slučajno ne vem, kaj bo jutri. Zelo mi je všeč miškin pirin narastek z zelenjavo. Bom uporabila metlo  pa čarobno paličico. Morda pa rata.

Balenka

Danes: fižolovka, pita z bučkami in sirom.

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti