Sobota: enolončnic z bistričnim ohrutom, bananina strjenka
breskva
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako
Sobota: enolončnic z bistričnim ohrutom, bananina strjenka
breskvaDanes smo roštiljali. Piščančji ražnjiči, perutničke. puranji čevapčiči, svinjska vratovina, paprike in bučke na žaru. Zraven pa grša solata.
Ta prste obliznit!
Ja kaka pa je grša solata ? jaz bi rajši lepšo, če bi se dalo !
lp
hedonistHedonist grška je lepša in seveda se da!
Kurja juha z rezanci, zeljne krpice, pečeno pišč.bedro, kumarična solata, sladoled.
lp
irenakr
Danes:
- južina v hosti (Gavrilovičeva jetrna pašteta iz tube - ta je še kolikor toliko...), štruca kruha in čaj
Posladek:
- tik-tak nedeljsko kosilo doma (sem zapopadla kuhanje krompirja na zalogo in se za tenstanje krasno obnese...juha skuhana v ekonomu u ranu zoru, solata oprana in scentrifugirana...hren še od praznikov, vino frišno)
Poobedek:
- tlačenje smrekovih vršičkov v kozarce
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
porova juha z zdrobom, zabeljen fižol in krompir, kuhan riž, svinjski zrezki v smetanovi omaki - to je bilo na mizi, vsaj je vzel, kar je hotel.
lp
cervusBrez ta zdrave mineštre nam živeti ni, potem riževa solata
v boju proti x disonanci (morda kognitivni ![]()
) pa še kokosova rezina 
lp
mzmNedelja: goveja juha z ribano kašo, puranji zreski z gobami, razanci z čilijem, berivka, panna cotta.
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako

Pivski kruh