SOBOTA:
Juha iz govejega repa; goveji zrezek (šimbas), pečena polenta s feta sirom, zelenjavni mix; zelena solata:

Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 23. 2011 13:16SOBOTA:
Juha iz govejega repa; goveji zrezek (šimbas), pečena polenta s feta sirom, zelenjavni mix; zelena solata:

Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 23. 2011 13:16Čakte,da se sedaj malo zberem in sestavim.
Alora, Larči jaz vse fotke razen tvojih vidim.
Ne vem, zakaj se vam je okus Bajadere spremenil. Jaz sem včer za 200 gramsko, 16 kock dal 6,90. Me prav rajca kje majo 250 gramov za 3,40.
Draga Naor, nimamo menda v totem Kraševe štacune ali pa jaz ne vem, da obstaja. Za ono na Čopki vem. Ponavadi jaz kupim v mojem dragem Zagrebu na trgaču. Tam je Kraš trgovina. No, na trgu Jelačičevem, gledano iz smeri Ilice, na desni strani. Nasproti gradske kavarne in tik pred odcepov v Palmotićevo.
Samo tam tudi ni poceni.
Danes sem vse pomutil. Koko sem kupil pa še ciplje poleg. Sedaj pa kuham šunko in jajca in pojma nimam zakaj sem sploh ribe kupil. Pa nisem se nacugal borovničk.
Multi
multivitaminDanes: Odišavljen piščanec z žara, zelenjavna solata od včeraj, za "posladek" pa koromačeva solata ala Sarabande, to pot z grškim jogurtom.
ali
ali
. Par rund sudoku-ja in sprehod s
, biciklal smo pa zjutraj. ![]()
Vanja
Danes: V pecici zapecen losos, bucke v paradiznikovi omaki.
Posladek Bajadera vceraj sem spregledala tezo to je 200 gramov a ne 300 gramov. Cena 31,50 SEK= 3,28 € Podpisana je samo cedila sline.
AmeliaNEDELJA:
Zajtrk in kosilo v enem:

Pozdravček!
Danes spet recikliramo
: Včerajšnji piščanec kot glavna sestavina v quesadillas, salsa, avokado. Prej pa mlada solata. Negra modelo in Amstel Light. ![]()
Poobedek: Lauf okrog jezera s
in nato počivanje na terasi s pošteno margharito v roki.
![]()
Aja Amelia,to je na Švedskem. Tu je dvojno dražja. Pr nas vse kar sem včeraj pisal. Upam,da ste vsi preživeli lep dan. V Mariboru se trenutno pripravlja močna nevihta. Še naprej vsem lepe praznike.
Multivitamin
multivitaminDanes: kurja juha z rezanci, svinj.zrezek, kuhan krompir in ocvrte bučke, pa seveda zelena solata.
Za nami je res lep dan, druženje s sorodniki, neprecenljivi trenutki in ja, več bi jih moralo biti....
lp

pozni zajtrk: šunka,klobasa,nastrgan hren,jajca,kozarček vina s pelinom za odrasle,čaj,potica
kosilo: goveja juha z rezanci,ocvrt piščanec,pečen mladi krompir,mlada solata z domačega vrta![]()

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Pad Thai