Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

petek: testenine s smetanovo omako, mešana solata

sobota: zelenjavna juha, piščančja jetrca v omaki, polenta s svežo papriko, motovilec

nedelja: velikonočni zajtrk, pozno popoldan goveja juha z rezanci in znajdi se sam

ponedeljek: goveja juha z rezanci, ocvrt piščanec, pražen krompir, paradižnikova solata

torek: kuhinja zaprta, ker belimo

sreda: kuhinja zaprta, ker pospravljamo

Julija

limnol je napisal/a:

Meni je tudi bila nekoč, ampak zdaj, se mi zdi, je Kraš spremenil recepturo in ni več to, kar je bila nekoč; ali pa gredo od starosti počasi moje brbončice fuč.

Sonja

Limnol, tvoje brbončice so čisto OK. Kraš je nekaj spremenil že vsaj ene 15 do 20 let nazaj. Bolj 20 kot 15. Mi samo še obujamo spomine, kako je bila dobra.

Včeraj: Na hitro skupaj zmetana pizza na super tankem testu. Dete , si je zaželelo rižev narastek, pa sem ga pripravila.

Danes: Losos (overdone ) , solata iz marinirane zelenjave z žara. Za dragega še Risi e bisi. Kozarček belega in jagode od kmeta na križišču.

lososveggies_595

grillveggies_595

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 23. 2011 04:05

Jaz pa skromno priznam, da še bedim in da sem Bajadero pojedel in poleg vsega uspel skrivaj pojest še un lonec na pol. Unga, kamor sem zmetal vse not - akcija.

Bom se poboljšal. Ablubim.

Multi

multivitamin
Tudi jaz sem vceraj vzela v roke Bajadero v trgovini tu na severu in sem se spominjala okusa a je nisem kupila (sigurno bi celo pojedla) no, ko berem vase poste, da ni vec tistega okusa kot v tistih davnih casih mi ni zal. Bajadera stnane tukaj priblzno 3,40€ 300gramov. LP vsem na Kulslo Amelia

Jaz pa moram nujno vsakih par mesecev poslati kakšne pol kile bajadere na drugo stran Zemlje. Moja snaha namreč ne ve, kakšen je bil okus prej.

naor

Multi, kupi bajadero na komad, je cenejša. Če v Mb nimate Kraševe poslovalnice, v Lj je na Čopovi.

Upam, da nisem zagrešila kakšne reklamne napake.

naor

Danes bo pečen krompir iz pečice s korenjem, rožmarinom in olivnim oljem, poleg se bodo pekla še piščančja prsa, pa zelena solatka za osvežitev. Za sladico pa mini jabolčne pite (vsak dobi svojo skodelico (tista za sufleje), iz katere bo jedel) z dodatkom mletih orehov z medom.

Jejža

Pri nas danes Carski praženec in jabolčni kompot (:

Moram pa se pohvalit, da sem naredila svojo prvo orehovo potico v življenju

In pa Teranovi pirhi za nedeljski zajtrk:

larci

Larci, zelo lepo!

naor

včeraj: riba z zelenjavo v ponvi (bila je čudovitega okusa) in mešana solata

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti