Ežoj, južno od tukaj cvetovi že čakajo. In to ne "regretovi" (tudi če bi karkoli obžalovala, ne bi priznala, jamais!![]()
Mišzmoke, veš kaj!!??![]()
Ampak naj ti bo, ko že glih upoštevaš današnji dan tako kot se zagre
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
Ežoj, južno od tukaj cvetovi že čakajo. In to ne "regretovi" (tudi če bi karkoli obžalovala, ne bi priznala, jamais!![]()
Mišzmoke, veš kaj!!??![]()
Ampak naj ti bo, ko že glih upoštevaš današnji dan tako kot se zagre
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
, to pa res obvladaš testenine. Superca si!
Pri nas danes obara iz drobovine od račke in jabolčni štrudelj.
Za večerjo pa čevapčiči, pečen krompir in solataaaaaaaaaa - motovilec, ker so bili fantki danes zelo delavni in pridni.
Balenkapetek: ražnjiči, džuvečev riž, paradižnik in paprika v solati
sobota: goveji zrezki v omaki z veliko zelenjave, pire krompir, regrat z jajci
nedelja: zelenjavna juha, pečena odojkova krača, pražen krompir, rdeče zelje, mešana solata
Julija| mišzmoke je napisal/a: |
jgirl, a misliš strozzapreti? Te zanima testo ali omaka, ali oboje? lp mzm |
Danes: palačinke s češpljevo marmelado, kasneje pa sadna kupa iz jagod in banan ![]()
![]()
Svaljki http://www.kulinarika.net/recepti/14976/predjedi/nezni- z dodatkom čemaža.
Zelenjavna omaka in piščančji zrezki, solata...

Bojanca
Pri meni danes, preizkus, če žar dela:
Dela!
| jgirl je napisal/a: |
| ... Pa tudi za pogačo me zanima, kakšne vrste pogača je to? Imam rada izdelke iz pirine oz. polnozrnate moke. :) jgirl |
Ta pogača je iz pirine polnozrnate moke, vode, kvasa in soli, vzhajano 24 ur v hladilniku. Raztegneš po pekaču, obložiš po želji, jaz sem premazala s salso, pekla 10 minut, nato obložila z dušeno, mlado špinačo, stracchinom, mozzarello in vrnila v pečico še za 20 minut. Še na vroče sem narezala svež paradižnik (češnjevec)
Večina bi temu rekla pizza, a pri meni ima ta beseda strogo določen pomen
lp
mzm
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami

Sladki rogljiči