Kurja juha z rezanci, pečen krompir z brstičnim ohrovtom (zadnji iz skrinje), pečene svinj.reberce in puranji zrezki, regrat in radič v solati (pozabila slikat), mlada čebula v solati, za povrh pa Kobanska omleta.
lp

Kurja juha z rezanci, pečen krompir z brstičnim ohrovtom (zadnji iz skrinje), pečene svinj.reberce in puranji zrezki, regrat in radič v solati (pozabila slikat), mlada čebula v solati, za povrh pa Kobanska omleta.
lp

Danes; bolj enostavno,ker je bilo prelepo![]()
,da bi predolgo stala v kuhinji, goveja juha od včeraj, pečen piščanec s krompirjem iz pečice(se peče kar samo
), skleda solate in sladica od včeraj. Potem pa še
na ![]()
![]()
![]()

Lp![]()
arima![]()
Danes smo kuhinjo preselili ven, ker je bil tak enkraten
:
meso na žaru, omaka iz čemaža, pomfri, pečen česen, solata s fižolom

lp
cervusTudi mi smo danes odprli sezono roštiljade. V zmrzovalniku ni bilo primernega kosa svinje, tako da smo jedli puranje čevape, piščančja nabodalca in aviacijo na žaru. Pa popečene paprike in bučke ter skleda regrata z jajčki.
Včeraj pa je bil pire krompir, špinača in piščančji popečeni fileji. Zvečer pa koncert Manu Chao, izvrstno je bilo. ![]()
Vilma
Pri meni danes, družinski piknik. Eno uro pred piknikom:
sadno torto sem gor dal, da ne rečete, da ni bilo posladka!
Nedelja:
goveja juha (dokaj ponesrečena, na koncu je za boljši okus v lonec romala jušnakocka); z ribano kašo
losos s koprom
začinjen krompir po indijsko
regrat
mamamia
Za mišiko z moke in za multija: tisto grozotno pekočo zelnato župo je skuhal (so skuhali????) fedrčki. Tako, zdej mzm ve, multi pa (menda) ne
.
lp
P.s. Tista ežojeva sadna torta pa carsko zgleda, ne!!!!
cervus ![]()
Ajej, fedrčki
.
Pst, in če bi se vse ribice zmenile, najele bus, pa hajd k ribniku, na sadno torto! Japaja je seveda Prva....
lp ![]()
Sovaščanka, hvala, hvala,.......... kako je pa res za videti:
recept je od Veri, resnično izredna torta.
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Ogromna skleda motovilca (pri nas ga prodajajo celo leto |
Pri nas je pa IN jesti sezonsko. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami

Kraljevska jajčka s holandsko omako