segedin in puding
Balenka
Curry riž s tofujem
segedin in puding
BalenkaZelenjavna juha, štrudelj (jabolka, robide, malo borovnic, kisla smetana..).
Lep dan!

včeraj sva imela krompirjevo solato in polpete, danes pa mesno-zelenjavno rižoto in regrat v solati.
tanjajDanes: piščančja prsa, pečen riž, in skleda motovilca ((:
Jutri pa bodo pleskavice, mmmm![]()
Danes je mal manjkalo in bi z dragičko imela enako kosilo. Pri meni danes čorba od ohrovta:
pa ko gledam druge, sem skor fovš, se mi zdi pri vseh boljše kot pri meni. Včeraj bi ne vem kaj dal za jetrca pri dragički ( bilo planirano za danes, verjetno bo ena varianta za večerjo ), danes pa me un irenin štrudl spravlja v depresijo.
Tole je zato, da se ne bi preveč matrali z ugibanjem, katera jedilnica ( matr, jedilnic imam skor kot moja prijateljica Beti ):

Evo Ežoj, ena slikica za tebe proti depresiji. To sem danes skup "sčarala" pred vhodom, da energija boljše teče, pogled na rožce pa itak vedno razvedri dušo in srce...
lp
Pečen piščanec, kruh, banane, jogurt, za posladek pa (po japajajino) obrezovanje drevja in pobiranje odrezanih vej
.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Curry riž s tofujem

Tiramisu