Lp
LpEžoj, pohvaljen, lepa slikca. Pomlad je tu, se vidi tudi pri Ireni.![]()
![]()
Sicer sem pa jaz danes južinala jetrca in tržaški solatnik, pa krompir v kosih. Najdražji pa pečena bedrca in mešano solato iz kozarca, ker ne mara preveč radiča. Takole si izmišljujemo in kompliciramo.
![]()
naor
Danes pica....

Bojanca
čemaževo-belušna juha, mrežna pečenka, skutni narastek (recimo, ali pa pita gužvara), motovilec in regrat v solati. Bila je bolj kočerja kot kosilo.
Hehe, pri nas je vedno kočerja ali večerja.
, upam, da ni nič narobe s tem! ![]()
Danes smo imeli nekaj, kar že zelo dolgo nismo, pašto
, ardečo, samo česen, pelati in na koncu bazilika, zraven pa skledo radiča. O "čokolatinih" pa ne bi...![]()
lp
mzm
Včeraj: goveja juha, patata con polo, kumarice in koruza v omaki; sladoled
Danes: zelenjavno-mesna obara; sladoled
PetyaZjutraj sem bila poskusni zajček. Pripravila in pojedla frtajlo, omleto, šmorn, ni važno, skratka:
na mešanici oljčnega olja in putrčka nežno prepražila regratove popke (so poskakovali v ponvi kot sezamova semena, kadar jih pražimo), dodala jajce, razžvrkljano z žlico mleka in ščepcem moke ter sol in poper...to je to.
Tako da danes:
- skleda regrata s panceto
- omleta z regratovimi popki
- za mesojedce je v hladilniku klobasa
Poobedek:
- pogovor na temo Kako razporediti delo. No, bo bolj predavanje ![]()
![]()
japaja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jagodni cmoki z makovim sladoledom

Odlično hitro kosilo