Lp
Masleni brizgani piškoti
LpDanes:
Na regret sem čist pozabil!
Jaz danes abstiniram od hrane. Sem pekel kuro pa je toka vmes za eno uro zmanjkalo. Pol sem dopekel,mi je pa apetit minil. Mogoče bom kasneje. Sem se pa odločil kere kuharce bi jaz mel na Yojačeru. Definitivno, dragičko pa irenokr. Japaja pa bi tudi koristila. Saj Ežoj tud. Ne vem,kako se mi je izmaknil v naštevanju.
vesolje-zmeda-press![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Multivitamin
multivitamin
lp, pinkaPri meni danes ponovitev od včeraj:

Ponedeljek (ker že kuham): enolončnica z mletim mesom in več vrstami fižola (bel, rdeč, svetlo rjav), boba in koruze (slednjo sem dodala pisani mešanici, ki jo sicer kupujem pri bo frostu). Že zdaj diši.
Mamamia
mamamiaFajn. Lepo bi te prosil,če mi lahko na ZS pošleš kak delaš to al pa tu gor prilimaš. Hvala.
Multivitamin
multivitaminSila razmer, zato danes hladna kočerja: pečena sv. prata, svež drobnjak iz gmajne, hren, pindžur, sveže korenje in na posebno željo moje soimenjakinje, tudi okisana špinača ![]()
![]()
![]()

O, pinka, lepo! Edino, a si pozabila, da znamo brat?! ![]()
lp
mzmWow miš, danes pa ti je ratlo. Vidim vse. PERFECT.
Multivitamin
multivitaminKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Masleni brizgani piškoti

Piščančja juha s tortelini