![]()
, ne, pinka, ojej, "znamo brat" zato, ker si napisala, da ti kuha, le slikaš nič, torej, saj lahko le napišeš, kaj ti skuha! Ajoj, zmeda ![]()
lp![]()
![]()
, ne, pinka, ojej, "znamo brat" zato, ker si napisala, da ti kuha, le slikaš nič, torej, saj lahko le napišeš, kaj ti skuha! Ajoj, zmeda ![]()
lp![]()
Ma miš, zakaj ti vedno tako zmedo nardiš? Kaj te briga, kaj je en tam nekje eni kuhal? Jaz te pohvalim pa si mrtvo hladna. Ti še očitno nisi ribnika vidla pa![]()
![]()
![]()
![]()
, jao srce ta te bo sneknila,če bo prilika.
Multivitamin
multivitamin![]()
![]()
, hvala, multi!
Morbit bi prej reagirala, če bi mi verjel na besedo, da je zelenjava, četudi je ne vidiš, ![]()
![]()
![]()
![]()
lp
mzmZa kosilo je bil bograč...potem pa še malo sira, pršutek, biftek....rolada, torta in šarlota...pa še
:) pa seveda ![]()
![]()
![]()

Multivitamin, hvala sem počaščena, vendar moj pravi, da je tudi zadovoljen z mojo kuho, tako da ne bo nič, hahaaaa,
pa lep pozdrav!
Res smo prave face tu gori....
irenakrBojana, maš karto za Vojedžer, next generation.
Multi
multivitaminSaj bo šel poleg,ne. Če pa ne, pa se ga boš itak naveličala sčasoma,če bo take sekal.
Tvoje fotke in kuha so mi res super. Vsaka ti čast.
Multivitamin
multivitaminDanes:
- golaž z belimi žemljicami
- regrat s čemažem in slanino
- pivo (ga sanjam že dva dni)
Posladek:
- na obisk k rekonvalescentki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gnetemo, pečemo in jih že jemo

Škotske mesne kroglice s pivsko omako