Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Rimljanka, sem mislila, da si videla štos, saj si ti pred mano napisala. Oprosti, če sem te razjezila. Jaz tudi nisem plonkala, ker sem se bala, ampak danes mi je pa žal.

naor
breskva hvala za informacijo bo to danes za sladico!poročam! nejčica

Danes:

- iz zamrzovalnika vzela pasulj

- kruh in pomaranče so doma

Poobedek:

- razgovor o plonkanju

(o razliki med plonkanjem s svojega plonkcegelca in plonkanjem iz sosedovega zvezka..)

japaja
Pri nama danes reciklirana "pasta alla barese" od včeraj zvečer, danes še boljša. Grozdje namesto solate. Amaretto tortica za posladek. Saša

japaja je napisal/a:

Poobedek:

- razgovor o plonkanju

(o razliki med plonkanjem s svojega plonkcegelca in plonkanjem iz sosedovega zvezka..)

japaja

Takega poobedka se z veseljem vzdržim, zame razlike sicer ni (če koga zanima).

Danes me menda za kosilo domadoma čaka ješprenj. Bomo videli.

rimljanka

Rimljanka, plonkcegelc si sam narediš in že v to, da skrajšaš plonk na bistvo (ki ga znaš potem raztegniti in  v celofan zaviti) je kar nakaj znanja vloženega. In tudi dela.

(V končni fazi so vsi ti govori izza javnih govorniških odrov tudi eni navadni plonk cegelci, s tem, da si jih niti govorci sami niso sestavili..)

Če plonkaš od soseda in niti ne veš kaj plonkaš, je pa to zame popolnoma druga pesem (žalostinka pravzaprav)...

Tako nekako bom jaz danes odpredavala svojo današnjo vzgojno snov

Pa mislim, da bom vkljkučila še tisto o resničnem bogastvu, ki ti ga vihar ne more odnesti. Ker ga imamo v srcu in v glavi.

Matr, zdele sem vidla, da bo to obsežna snov, bom morala še mal malce naštimat :

- šejk, frape...whatever...(mleko je doma, ena banana pa tudi že počasi spreminja svoje organoleptične lastnosti)

japaja

PETEK:

Krompirjevi svaljki, bela omaka (piščančje, šampinjoni, smetana za kuhanje), kisla paprika:

picture_4068_595

Pozdravček!

danes zmazali mesno-zelenjavno rižoto in solato, za piko na i pa sok s smetano beva

Juha ista kot včeraj, ocvrt piščanec, pečen krompir in paprika, fižolova  solata.

lpsam_0981_595sam_0987_595

irenakr
Pri nas danes goveja juha z rezanci, nadevane pečene paprike (sistem nb), paradižnikova omaka, pire, solata

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti