Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Fižolova juha s širokimi rezanci, ameriške palačinke z dvojno čokolado. Za posladek - povabilo na koline - ampak šele zvečer - to pomeni - ne bo treba nič delat .

lp

29012011001_29029012011_290

cervus

, elaphus, a so spet y kromosomi na delu?? Po izvedbi sodeč bi rekla, da ja!

Menjam današnji (včerajšnji) kolač za palačinke, sem čokodipendent, ni kaj.

Včeraj je ostalo nekaj polente, (sem jo malo predelala), sladki janež s korenjem, cvetača

sdc13478_595

Balenka, hvala, ja, bili so odlični, a danes je tudi tvoj menu za prste polizat!

nejčica, vse lepo ti želim z !

lp

p.s.: sem pozabila povedat, tudi pomaranče bodo!

mzm

Y kromosomi danes smučajo - in so se odločili, da ne bodo več kuhali - morajo nabavit nove smučarske hlače

lp

cervus

Danes: ohrovtova enolončnica:

img_8197_595

ežoj
Danes s skupnimi močmi. čarobni kruhki, predelani v domač kebab (puranje-zelenjavni) Ninja24

Danes široki rezanci s tartufi, solata. Za večrjo bo pa sirov burek.

Vilma
Ninja24 spet imam vprašanje zate Kakšno moko si uporabila? Izgleda mi kot pirina Pohvale vsem za slikovna gradiva
Danes: Brokoli pod odejo iz skute, jajc, feta sira, orescka in obilo naribanega parmezana zapecen v pecici. Amelia
Pri nas pa takole včeraj: juha iz domače vegete, popečeni postrvji fileji, zelje s krompirjem v solati danes: goveja juha, meso iz juhe, pražen krompir, rdeča pesa, za večerjo pa pita s porom in sirom jutri: goveja juha,svinjski zrezki v vinski omaki z rožmarinom, kruhovi cmoki, radič in zelje v solati, za sladico pa babičina dobrota z borovničevo marmelado tabu
Sreda;sirovi štruklji,breskov kompot Četrtek; pečen , kruhovi cmoki, radič Petek;Široki rezanci (domači), zrezek v zelenjavno gobovi omaki, puding z robidnicami in smetano Sobota; cvetačna-brokolijeva kremna juhaz opčenimi kockami kruha in pica (pospravljanje hladilnika) arima

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti