Fižolova juha s širokimi rezanci, ameriške palačinke z dvojno čokolado. Za posladek - povabilo na koline - ampak šele zvečer - to pomeni - ne bo treba nič delat
.
lp

Fižolova juha s širokimi rezanci, ameriške palačinke z dvojno čokolado. Za posladek - povabilo na koline - ampak šele zvečer - to pomeni - ne bo treba nič delat
.
lp

, elaphus, a so spet y kromosomi na delu?? Po izvedbi sodeč bi rekla, da ja! ![]()
![]()
Menjam današnji (včerajšnji) kolač za palačinke, sem čokodipendent, ni kaj.
Včeraj je ostalo nekaj polente, (sem jo malo predelala), sladki janež s korenjem, cvetača

Balenka, hvala, ja, bili so odlični, a danes je tudi tvoj menu za prste polizat!
nejčica, vse lepo ti želim z
!
lp
p.s.: sem pozabila povedat, tudi pomaranče bodo!
mzmY kromosomi danes smučajo - in so se odločili, da ne bodo več kuhali - morajo nabavit nove smučarske hlače ![]()
lp
cervusDanes: ohrovtova enolončnica:

Ninja24Danes široki rezanci s tartufi, solata. Za večrjo bo pa sirov burek.
Vilma
Danes: Brokoli pod odejo iz skute, jajc, feta sira, orescka in obilo naribanega parmezana zapecen v
pecici.
Četrtek; pečen
Petek;Široki rezanci (domači),
Sobota; cvetačna-brokolijeva kremna juhaz opčenimi kockami kruha
in pica (pospravljanje hladilnika)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom

Grillita sendviči z jajčevci, humusom in okisano kumaro