Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ežoj, pri nas je bil tudi ješprenj po tvoje. Pa po enih sto letih smo imeli puding na mizi.

rrr

Pri nas kisla želočkova juha, za posladek pa šarkelj.

Kosilo sem poslikala, vendar me spet nekaj jezi računalnik in ne gre naložit???

lp

irenakr

sam_0971_595sam_0969_595

Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 26. 2011 22:42

pečen piščanec, mlinci in zelena solata

Balenka
Danes: zelenjavna juha, kuskus s suhim sadjem in oreščki breskva

Danes: praženo kislo zelje in krvavice.

Jannaa

Postrežena;pasulj s klobaso,puding..

lp goga
danes: krompirjeva solata s papriko in kranjska klobasa jutri: ajdova kaša z gobami in motovilec v solati Avena
Danes:ješpren ,kranjska klobasa in solata. Jutri:juha ,pečene sardelce ,krompir v solati. Milži
Danes: vsak po svoje (greva ven jest). Zvečer na obisku dva prijatelja iz Barija, bomo degustirali njihovo kuhinjo. Saša
Ponedeljek: goveja juga z ribano kašo, pire krompir, kislo zelje, safalada Torek: goveja juha z ribano kašo, piščančji zrezki, popečena ajdova kaša z brokolijem, korenčkom, cvetačo, jajce, polito s kislo smetano in dvema jajcema in sirom, zelena solata z motovilcem, kompot Sreda: zelenjavna juha, pire krompir, piščančji zrezki v čebulni omaki, dušena bučka, solata, kompot Četrtek: zelenjavna juha, mesna musaka z bučko, solata, kompot Petek: zelenjavna juha, skutini štruklji, solata, kompot NENA58

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti