Danes:
- iz zamrzovalnika vzela dozo golaža
- kruh je doma
- pomaranče tudi
Posladek (za nekatere):
- mene ne bo doma
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes:
- iz zamrzovalnika vzela dozo golaža
- kruh je doma
- pomaranče tudi
Posladek (za nekatere):
- mene ne bo doma
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ČETRTEK:
Kuhani štrukli /polnjeni s feta sirom/, svinjsko meso s paradižnikom in papriko, zelena solata:

Pozdravček!
Pri naas pa danes cvrtje. pomfri(t) , sir, no pa zelena solata
Hrbtiščna juha z rezanci, meso (kosti) iz juhe, bel fižol in črna redkva v solati.
lp

Danes bil v metropoli po opravkih ( pa je še nekaj doooolgih dni do štipendije ), Za kosilo pa ne povem kaj je, uganite:
Iskal japajo za kofe: sam se dela korajžno ( morda tudi je za afne guncat ), drugač se ustraši par študentov in se skrije v mišjo ( pa ne uno od mzm ) luknjo, in se ne upa pokazat.
A ja: pol od kofeta s japajo ni bilo nič ( boječka ).
ežojKot, da je japaja edina v prestolnici, ki bi jo lahko povabil na kofe ![]()
Danes pri meni: zrezek (no, 2) iz onega mesa, ki je menda brez okusa (priznam, nisem tega opazila), pa enmal omake, pripravljene iz ostankov peke zrezkov v ponvi, smetane, večbarvnega popra in rožmarina. S to omako prepojeni svedrčki (testenine, da ne bo spotikanja) zraven. Solata pa kdaj drugič (tudi ežoj je ni imel).
, ežoj!
Danes: vampi (če se ne vidi)

skleda
in seveda, pomaranče . Posladek se peče za jutri.
lp![]()
mzm
Mzm, vidi, vidi, kdor ima pa kaj domišljije pa še voha.![]()
Rimljanka, ko sem prebrala tisto o metropoli, pa o kofetu in japaja, sem bila že nabrušena, da napišem en stavek.Potem pa grem s kurzorjem navzdol, stavek pa že napisan. Dobesedno si ga preplonkala od mene, veš.![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna pita s kokosom

Veganski sladoled z navihanci