Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:

- iz zamrzovalnika vzela dozo golaža

- kruh je doma

- pomaranče tudi

Posladek (za nekatere):

- mene ne bo doma

japaja
Telečja obara z zdrobovimi cmočki :P JanisJoplin

ČETRTEK:

Kuhani štrukli /polnjeni s feta sirom/, svinjsko meso s paradižnikom in papriko, zelena solata:

picture_4067_595

Pozdravček!

Pri naas pa danes cvrtje. pomfri(t) , sir, no pa zelena solata

katti
danes: pomfri-pečen v pečici, zapečeni svinjski kotleti, stročji fižol v solati beva

Hrbtiščna juha z rezanci, meso (kosti) iz juhe, bel fižol in črna redkva v solati.

lpsam_0974_595sam_0977_595

irenakr

Danes bil v metropoli po opravkih ( pa je še nekaj doooolgih dni do štipendije ), Za kosilo pa ne povem kaj je, uganite:

img_8185_595Iskal japajo za kofe: sam se dela korajžno ( morda tudi je za afne guncat ), drugač se ustraši par študentov in se skrije v mišjo ( pa ne uno od mzm ) luknjo, in se ne upa pokazat.

A ja: pol od kofeta s japajo ni bilo nič ( boječka ).

ežoj

Kot, da je japaja edina v prestolnici, ki bi jo lahko povabil na kofe

Danes pri meni: zrezek (no, 2) iz onega mesa, ki je menda brez okusa (priznam, nisem tega opazila), pa enmal omake, pripravljene iz ostankov peke zrezkov v ponvi, smetane, večbarvnega popra in rožmarina. S to omako prepojeni svedrčki (testenine, da ne bo spotikanja) zraven. Solata pa kdaj drugič (tudi ežoj je ni imel).

rimljanka

, ežoj!

Danes: vampi (če se ne vidi)

sdc13602_595

skleda  in seveda, pomaranče . Posladek se peče za jutri.

lp

mzm

Mzm, vidi, vidi, kdor ima pa kaj domišljije pa še voha.

Rimljanka, ko sem prebrala tisto o metropoli, pa o kofetu in japaja, sem bila že nabrušena, da napišem en stavek.Potem pa grem s kurzorjem navzdol, stavek pa že napisan. Dobesedno si ga preplonkala od mene, veš.

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti