Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:

- sestavila lazanjo

- vklop ob cca 14h

Zdaj grem lahko afne guncat

japaja

Včeraj - zelenjavna juha z rezanci, domača klobasa kuhana, zenf in mehka solata s sončničnimi semeni

danes - se že kuhajo jabolka za čežano, kasnej zakurblam še za palačinke

katti
Musaka, zelena solata in domač jabolčni štrudelj.

SREDA:

Sladko zelje:

picture_4064_595

Pozdravček!

Pozdravljeni!

Prvič se javljam v tem forumu, čeprav vas redno berem.

Danes je bil na krožniku losos v parmezanovi srajčki z žlico smetanove omake, s porom. Izjemno okusno! Slika ni ravno najboljša, ker sem prepozno slikala.

losos-v-parmezanovi-srajcki_595

majacebelica
ponedeljek: pečeno meso, skleda solate z jajčko včeraj: mleko in žganci z zabelo (zame ajdovi za partnerja koruzni žganci) danes: juha z žličniki, prekajen svinjski jeziček (kuhan), kislo zelje jutri: sladki sirovi štruklji, kompot LP, pe3ca Sporočilo je spremenil(a) pe3ca dne 26. 2011 14:15
Ninja24 je napisal/a:
Danicak, tele hrustljave ploščice so res super, ampak jih nisem sama pekla, kupljene v Sparu (tam pri bio in dietični hrani) - Crusty s sirom in bučnimi semeni Ninja24
Ninja24 hvala ti. Sem ga že večkrat opazila, sedaj ga bo pa treba kupit...
pri nas pa danes sladki sirovi štruklji, kompot beva

majacebelica, prav lepa slikica je, ujeti pravi čas je hudo zoprno, če sedijo za mizo in čakajo, mi bi se pa umetnika šli, a ne (samo čakam, do kam seže potrpljenje mojega Človeka)

Danes je še nedolžna jota, malo sira, kruha in pomaranče.

lp

mzm

Danes pri meni ričet po moje ( to pomeni ješprenj z porom in korenjem ):img_8175_595 

Po kosilu sem mislil se usedit na gugalnico, pa ni bilo nič od tega, tam japaja afne gunca.

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti