Popoldanska kavica in mafini, ki jih je ravnokar spekla hčerka.
lp
irenakr
Browniji s temnim pivom
Popoldanska kavica in mafini, ki jih je ravnokar spekla hčerka.
lp
irenakrGoveji zrezki z jajcem, zeljnata solata s fižolom. (kuha še vedno mož). ![]()

Danes pri nas, vsak po svoje:
moža sem poslala k sosedovim na ričet, rebrca in krompirjevo solato
moje kosilo: solata

kosilo za 1.
: zelenjavna juha (blitva, krompir)

Kosilo za 2.
: ocvrti instant morski simboli
:

Danes: zelenjavna juha, v katero sem namesto smetane za kuhanje vmešala smetano z mleka, v čast naši godovnici je sledil pečen krompir, ocvrte rakove klešče, zelenjava na sopari in zelena solata s koruzo ter bučnim oljem.
Atina
breskva Saj vem, da je moške, še posebno študente, težko zadovoljiti...pa pojma nimajo o umetniškem vtisu ![]()
Mineštra še od včeraj

in še sladka mineštra, se govori, da bo konec sveta, pa...

Me pa firbca, kje stanuje morska medvedka, bi kakšenkrat prav prišli taki sosedi.
,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(samo preizkušam, kako zgleda, so napisi brez slikc)
lp
mzmDanes pri meni:
Ma če sem čist pošten, vse je ena sama goljufija, evo, imam slabo vest ( mea kulpa ). Kupil sem po internetu plastične ribe in plastično zelenjavo in vsake tolk mal skombiniram, in poslikam in to je to.
Ups, kaj pa je zdej to?

Čorba z jurčki, piro, porom, korenčkom ter domač pirin kruh.
mzm: a ni res sedaj slika lepša? Po moje bi se mogel kozarec z vinom celi videt, bi bilo še lepše.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Browniji s temnim pivom

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom