, beva, hvala, začetniška sreča...
.
danes: velika skleda radiča s fižolom in kruh, ni vredno slike ![]()
lp
mzm
, beva, hvala, začetniška sreča...
.
danes: velika skleda radiča s fižolom in kruh, ni vredno slike ![]()
lp
mzm| mišzmoke je napisal/a: |
danes: velika skleda radiča s fižolom in kruh, ni vredno slike lp mzm |
Sploh nimaš prav, zakaj bi ne bilo vredno slike? Potrudi se mal s kompozicijo in naredi lepo sliko od tistega kaj je. Po tvoje, lepe so slike le tiste, k je velik kos pečenke ali kaj?
Če sem mal žleht, skleda česarkoli manj ali več barvitega ( skombiniraj tako skledo, da paše ), kos kruha, vilice, serviet, prtiček, poln ali pa prazen kozarec, vilica, solnica, mlinček za poper........... en bi lahko iz tega naredil svetovno fotografijo za nobelovo nagrado.......... ona pravi: ni vredno slike. Da te kap!
![]()
![]()
, ežoj, sem mislila, da so slike o kuhi...![]()
lp
mzm| ežoj je napisal/a: |
Če sem mal žleht, skleda česarkoli manj ali več barvitega ( skombiniraj tako skledo, da paše ), kos kruha, vilice, serviet, prtiček, poln ali pa prazen kozarec, vilica, solnica, mlinček za poper........... en bi lahko iz tega naredil svetovno fotografijo za nobelovo nagrado.......... ona pravi: ni vredno slike. Da te kap!
ežoj |
![]()
![]()
![]()
![]()

Danes: prebranec.
gobica1402Danes:
- mi rečemo temu krompirjev riž, je pa to gostljata čorbica iz riža in krompirja, zabeljena s prežganjem (čebula, nič moke), potresena s peteršiljem
- vanilijev puding
Oh, kako je fajn, ko ni tolk posode za pomivat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

i vanilijeva krema z višnjami
breskva fižolova mineštra, zdrobljen šmorn in kaki.
ne neha in ne neha zoreti, tale kaki
kuharica MiciTOREK:
Ker so moje roke danes zasedene s peko peciva, je kosilo delal mož, in sicer krompirjev golaž s hrenovko ter zelena solata:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučke s sirom

Jajčevci s sirom na veganski način