Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Petek: goveja juha, lazanja, solata (jedla zunaj)

Sobota: pečen piščanec in krompirček pečen zraven piščanca, motovilec

Nedelja: pasulj // pečen puranji zrezek s sirom, krompirjevo-čajotin pire, omaka iz bučk,koruze, graha; radič in endivija v solati

Ponedeljek: goveja juha z rezanci, svinjski7puranji zrezek po pariško, pražen krompir, motovilec; za sladico klobčiči (iz baze)

Petya
rižota z mesom, rdeča pesa v solati, jabolčni zavitek Paola beva

Pri meni pospravljam ostanke od včeraj + praznim zmrzovalnik ( akcija v teku ):

ežoj

Eh, danes bomo šli pa kar v gostilno na pohanega piščanca, ste mi na sosednji temi take lušte vzbudil

Potem pa, dnevu primerno, še en krog

In dnevu primerno, zgolj pogovori o tistih, ki jih več ni.

japaja

Danes smo ekološko osveščeni: Reciklaža od včeraj, , bo en osebek zelo happy: Paprikaš od včeraj, zelena solata. "Popolna" solata zame.

Vanja
Danes: gobova juha, ocvrto meso, pražena zelenjava in solata. Jannaa
Danes dopoldne sem pekla čokoladne muffinehttp://www.kulinarika.net/recepti/11564/sladice/-narkoc ker smo po kosilu odšli na grobove in jih odnesli babici in nečakom. Zato je bilo kosilo brzinsko - kisla repa, pire krompir, pečenica in piščančji fileji. Pri babici pa nas je čakal domač jabolčni štrudelj

PONEDELJEK:

Goveja juhica, rusko zelje, ajdovi žganci (ki so zmanjkali in jih ni na sliki), svinjska pečenka:

picture_3607_595

Pozdravček!

Dopoldne smo obiskali naše drage, potem pa na hitrico še kosilo,pohane piščančje bedre, pire krompir in gobova omaka Popoldan pa in višnjeve rezine od včeraj. arima

Jaz komaj čakam, da bomo tudi mi tako pacali:) kot pri MM!!! Začnemo že kar v decembru:)

Drugače pa se mi ob teh fotografijah vedno začnejo cediti sline! Bi se kar povabila na kosilo, recimo h Dragički ali pa k Ežoju, ki mi je sicer bližje. Tiste tinte sicer ne smem še piti, ne bi se pa branila kakšnih ribic.

Jelenckova

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti