Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ežoj je napisal/a:

Pa mimgrede, a kdo ve, kje se daju kupit plastične ribe, take za slikat, ki so videti kot pečene ( ta prave ). Tale mi je nekam ofucana, bi je mogel zamenjat.

ežoj
Ja, sem jih že videla nekje. Ti jo kupim, ko naletim nanjo? MM
Danes: juha z ribano kašo, mleta pečenka, pire krompir in motovilec popoldne pa orehova potica in Jannaa

Ežoj, saj imam zelo rada ribe, ampak jih imam dvakrat na mesec dovolj, oz. bi jih jedla večkrat, samo ne samo ribe, morske sadeže na sto in en način.Ti bi pa zdaj še plastične pojedel .Takega ribofila pa še nisem srečala v življenju.Imaš omega tri na "zalogi" vsaj za pol leta!

naor
Nedelja: brancin, pire iz belega fižola, kitajsko zelje v solati z rukolo in fižolom skutino pecivo breskva
Danes: goveja juha, filane bederce, kraljevski krompir in seveda velika skleda radiča s krompirjem popoldne pa še sanjske višnjeve rezie iz baze arima

Danes ni naša "šefica" samo izbirala, ampak tudi pomagala pri pripravi:

imgp8647_200 imgp8654_200 imgp8655_200

Končni izdelek ... pica

imgp8659_290

MM

Srnica zlata .

To je dokaz, da jabolko ne pade daleč od drevesa .

Veliko  MM1 in MM2.

Pozdravček!

Iz malega raste veliko! Tako je prav!

naor
Hvala MM

Jej, kako lepo je videti "tačke", zakopane v moko!  

lp

mišzmoke

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti