Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: dušene gobe s piro, puranji zrezek, zelena solata in Za večerjo se je sin zaželeli kakavove palačinke breskva

Pečena piščančja prsa s korenjem, pire krompir, zelje in rdeč radič s krompirjem v solati. (slikce ni).

Za posladek pa vinski šodo:

vinski_sodo_290

Nena
Sobota: pohan oslič (zame le popečen), domača tatarska omaka, krompirjeva solata Nedelja: polnozrnate pšenične tortilje z nadevom iz mletega mesa in koruze, dimljenim sirom in tabascom, radič v solati Danes: svinjski zrezki v gobovi omaki, krompirjevi svaljki, endivja, polževa hišica Ninja24

goveja juhica od včeraj, pečen krompir, goveja pečenka, fižol s korenčkom od včeraj, paradižnikova solata, atomski štrudelj

dragička, rusko zelje zgleda slastno!

Balenka

Pa koliko zamrzovalnikov imaš, ežoj?

danes: zavitek iz suhih paradižnikov, vrtan ( kaj to sploh pomeni? ) radič, pituralke, kuhane v teranu

lp

mišzmoke

Kakšen pa je vrtan radič??????

lp

cervus

Majhen, rdeč ali "šprican" ,v šopih ali kako se že reče,  pri nas piše vrtan, pa ne vem, kaj bi mi radi povedali?! Oni pa tudi ne

lp

mišzmoke
MM ..kar milo se mi je storilo! Ognjič
Včeraj: prežganka, pečen krompir in lososov file, dušeni špraglji, mešana solata; kasneje zdrobova halva z jogurtom Danes: ajdova kaša z jurčki, pesa Alenka
sobota:čufti v paradižnikovi omaki,pire krompir,radič v solati nedelja:goveje-kokošja juha z rezanci,pečena kokoš/pečena govedina,pečen krompir,radič v solati,ledeno nebo ponedeljek:goveja juha z ribano kašo,dušen zelenjavni riž,ocvrt puranji zrezek,radič,ostanki ledenega neba torek:goveja juha z knedelčki,pire krompir,ostanki ocvrtega mesa od včeraj,radič v solati s koruzo ninkica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti