Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Takole izgledajo moje sarme na način "Dragička" [url=http://www.Slikomat.com/slika/4593128.htm][/url] takole pa moj način pečenja v pečici (jaz jih prekrijem še z ostanki listov) [url=http://www.Slikomat.com/slika/4593129.htm][/url] Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 30.okt 2010 10:55

SOBOTA:

Goveja juha, prepečena govedina iz juhe, kuhan krompir, korenčkova omaka; nekaj jabolčnega štrudla, skutni štrudl:

picture_3599_595picture_3606_290

Pozdravček!

Po 16 urnem delavniku(nočna+zjutraj) se prileže nekaj slastnega.... Krvavica z zeljem in krompirjem v pečici..zraven pa zadnji domači sveži čiliji za topljenje maščobe Zdej pa spat!! polarbear
Danes: kurja obara z žličniki, za sladico pa sadna kupa. Jannaa

Kokošja juha za gres knedlni, črna redkev s fižolom v solati, meso pa še od včeraj: pohan puran

crna_redkev_290kokosja_juha_z_gres_290

Nena

Nekaj dni bo o naši prehrani odločala mlajša članica .

Danes je izbrala rižot s korenčkom, grahom in piščančjimi perutničkami. riota_290

MM

Danes greva na randi: Bizonji burger pri Ted-u, lahka solatka, .

Vanja
danes: pečen krompirček, bogata solata, sočna karamel torta beva
Danes;obara iz govejega mesa, ker teletine nisem dobila, bila vseeno zelo dobra Vanja, kar se pa tiče slike s sladico na prvem mestu pa mi lahko oprostiš, ker se še vedno učim arima
Včeraj: paradižnikova juha, pečen piščanec, pečena sardina, pire krompir, dušena blitva, zelena solata Danes: zelenjavna juha, domači skutini štruklji, zelena solata Jutri: goveja juha z rezanci, segedin golaž, krompirjevi njoki, jabolčni štrudelj NENA58

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti