Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pa kaj zdej sprašujete ( to ni " ta prava " tema ): v tujini je bilo srečanje društev za uveljavitev razvratnega življenja......... , iz Slo sva bila dva aktivna člana, jaz sem se mal res bal, da bi ne spravil Slovenijo v slabo luč, pa sem uporabljal afrodizjake, pa brez potrebe, obremenitve namreč niso bile nič večje kot doma tako, da sem komot zdržal. Torej nobenih težav nisem(o) imel(a).

ežoj

Prejšnji petek sem naredila še sarmice:

imgp8596_595

MM

Jaooo, lušte si mi naredila, Medvedkica.

Ideja, da pripravim za nedeljo...

Pozdravček!

Dragička, sem gladala tvoj recept in način zvijanja in so res super ratale. In med kuhanjem se niso odvijale. Pa še zobotrebcev ni treba MM

Danes:

musaka, motovilec in rukola s fižolom

musaka_290

MM

MM, sem počaščena, da si gledala moje sarmice. To, kar se pa tiče zobotrebcev, to je meni za "nos privlečeno".

Pozdravček!

Dragička, odkar sem gledala tvoj način sarmic tudi jaz več ne uporabljam zobotrebcev... Hvala ti ....
Ja, Dragička je mojstrica za vse . Sem tudi polnjene paprike delala po njenem nasvetu ("kuhanje" v pečici) in se super obnese MM

MM, sarmice, da te kap! Pridna!

naor

Ja, mm, a nisi mogla mal počakat s temi tvojimi super unikatnimi sarmami???? Dobivam komplekse za dol padit - moje danes niti od daleč ne bodo take, samo toliko, v informacijo! Da ne bo kdo jamral!!!!!

lp

cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti