Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj sem jih poleg vampov od prejšnjih dni, pocrklala še z biskvitno jabolčno pito..... slika_390_595

MissLady

čebulka, potem pa nismo iz istega konca, pri nas se še vedno skrivamo pod oblaki...

in meni smejkoti normalno delajo

sicer pa za kosilo bučke na zmenku iz baze:

p1020744

no, v bistvu so bili melancani (oprosti elaphus ), ker sem zadnje bučke prepasirala v juho...

p1020716

palalačinka*

Palalčinka, smejkoti so se vrnili.Hvala!

naor
meni smejkoti delajo( od zjutraj) palalačinka iz kje pa si?? lahko ZS! čebulka
Pri nama bo pa danes za kosilo ocvrt ribji file, špinača in pire krompir, mmmm že komaj čakam. Ravnokar pa sem snedla kos kruha, ki sem ga dopoldan spekla, zvečer pa bo ob gledanju tv-ja še kostanj. Pa dva dni že razmišljam o štrudlju, najbolj bi mi šel v slast jabolčni ali skutin, pa borovničev, no verjetno bom kar tega naredila. anka

mene se da v prestolnici najti razmišljam da bi si danes privoščila prvo merico kostanja.... ali pa zadnjo kepico sladoleda....

aja sem pa tud sama ob vstopu na stran dobila neko obvestilo, pa sem ga samo bolj površno preletela

palalačinka*
palalačinka res sva z drugega konca semz Dolenjske........ čebulka
Sobota: svinski zrezki z mehiško zelenjavo, kuhana rumena koleraba, grška solata , popoldan pa še pečen kostan. breskva

Danes:

Krompirjev zavitek ( krompirača ) in krompirjev " funšterc ".

ežoj

sobota: narastek mm, pire krompir, zeleno rdeča solata s krompirjem in jajci

nedelja: zajec s kuskusom, solata, pomarančne kocke

Namesto zajca s kuskusom smo pravkar pomazali zajčje kocke v smetanovi omaki (v izvirniku so to piščančji trakci v smetanovi omaki) in špagete.

Aja, na dno želodca pa smo pospravili še gobovo juho z ajdovo kašo. Zmazali vsi vse!

micogica

Sporočilo je spremenil(a) micogica dne 17.okt 2010 13:09

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti