Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes bodo polnozrnati peresniki z zelenjavno omako.....so vremenarji rekli, da bo sneg in sem po vrtu pobrala še zadnje jajčevce in papriko. Za posladek pa (spet) jabolčna pita, tokrat brez rozin, ker je lubi zagrozil, da me ne mara več, če jih spet noter natlačim . Za jutri se že kuha goveja juhica, če bo slučajno vreme zagodlo in odpade moto drag race in bo treba jesti doma . Ninja24

Pri meni, čorba s melancani, akcija praznimo zmrzovalnik v teku, do izpraznitve zmrzovalnika ( nč bat, bo mi že uspelo spraznit zmrzovalnik, to je un mejhen, nad hladilnikom ):

V sili hudič muhe žre ( ne moreš verjamet, zmanjkalo mi vina, pozabil kupit ( a do štipendije še pol meseca )).

ežoj
Petek: zelenjavna juha, domači skutini štruklji, zelena solata, jagodni kompot Sobota: goveja juha z rezanci, mesni polpeti z bučkami, pire krompir, blitva, zelena solata, jabolčni štrudelj s skuto Nedelja: goveja juha z rezanci, pečene piščančje krače, dušeno sladko zelje, krompir v oblicah, zelena solata in zadnji paradižniki, sadna pita NENA58
Zelenjavno piščančja juha in jogurtovo pecivo. Jannaa
Petek: dušena govedina v grahovi omaki, počen krompir, sin kruhove cmoke, mešana solata breskva

Ežoj, prosim, nič več melancan tuki gor popat, ker dobim napad lakote in grem oropat hladilnik, to pa ni glih dobro.....(smekoti mi ne delajo)

lp

P.s. Aja, pire krompir, haše, pečene paprike v solati (pečejo kot pes)

cervus
ej breskva kakšen pa je počen krompir in sin kruhovi cmoki???????????????''' smeškoti ne delajo ja,ja sej vem.... čebulka Sporočilo je spremenil(a) čebulka dne 15.okt 2010 19:41
Čebulica krompir pečem v pečici. Sin pa ne sme krompirja zaradi bolezni, mu skuham kaj drugega ali vzamem iz zamrzovalnika. Tudi midva z možem sva solidarna in jeva redko krompir. breskva
ah breskva oprosti sem narobe prebrala lep dan-pri nas je že danes za kosilo: polpeti iz mletega mesa,krompirjeva solata,puding čebulka

Zakaj smeški(oti) ne delajo? Najbrž nisem prebrala Jernejevih obvestil ? 

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti