Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas danes porova mineštra in carski praženec.

Pa še malo radička, ker se je tako lepo spogledoval z mano, ko sem šla mimo vrta.

Dober tek!

kuharica Mici
Kosilo: solata s piščancem Sladica: sladka pita iz buč

ČETRTEK:

Korenčkova juhica; v sezamu paniran mesni doruček, pečen krompir, "zimska" solata:

pictures_166_290pictures_170_290pictures_169_290

Pozdravče!

Včeraj: ohrovtovi kupčki z ajdovo kašo in dimljenim sirom, svinjski kare, radič v solati. Danes: "ajmoht" s puranjimi perutmi in polnozrnatimi pirinimi žličniki ter kupom zelenjave Ninja24

Piščančja obara z žličniki in čokoladni puding

pianja_obara_z_liniki_in_puding_002_595

rrr

njami_buckeVčeraj- njami bučke s sirom in breskov kompot

strudelkosilo1_010_200

Torek- riž, paradižnikova omaka s skušo, berivka in štrudelj;

Danes imajo naši segedin, sama pa malo štrajkam (čaka me vikend s bolnišnično hrano)

Se slišimo drug teden!!

Aja kakšne lepe slikce oz. njami kosila delate.

katti
Danes: Juhca (zaradi pomanjkanja časa je tokrat kar iz vrečke) in ameriške palačinke s pomarančnim sokom (recept iz baze). Jannaa
Petek: pizza Sobota: svinjski zrezki po dunajsko, pomfri, solata Nedelja: goveja juha, goveja pecenka, pire, solata Ponedeljek: zelenjavna juha, makaronflajs, solata Torek: cufti, pire krompir, solata Sreda: losos z majonezno omako iz baze, krompir v oblicah Cetrtek: lasagne, cesnove baguette, solata zvitorepka

Včeraj:

krem juha z blitve, pečene hrenavke, čebulni kruh

imgp8463_290 imgp8456_290

MM

Sporočilo je spremenil(a) morska medvedka dne 14.okt 2010 16:28

Danes:

ostanki krem juhe, piščančji file v smetanovi omaki.

imgp8471_290

V zgornjem nadstropju so dodali še pire krompir in paradižnike v solati

MM

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti