Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Hehehe... Ežojči, BB imaš itak tukaj, na Kulinariki, mar ne?

Dragi moj, če rabiš kaj lastniškohostnega neukradenega kostanja, javi naslov, ti ga pošljem. Paše z vinom

japaja

Ežoj, tukaj se javljam, jaz gledam BB in se čudim.Vsakič znova se čudim. Najbrž mi ni treba razlagati, zakaj.Pa tudi nočem.Žaljiva nočem biti, ker smo vsak po svoje ustvarjeni in nismo skoraj nič krivi, da smo kakršni smo.Hvaliti pa ne morem.Toliko hinavščine ne zmorem.

Sicer sem pa danes popoldne naredila rižev narastek in razveselila nekaj meni dragih ljudi, pa tudi sama sem se posladkala.

P.S. upam, da me ne boste vprašali, zakaj potem gledam BB. Najbrž sem voyerka.   

naor
Danes: pasulj, narastek iz prosene kaše Jutri: krompirjeva solata, dunajski zrezek leonka

Danes :goveji golaž.polenta,zelena solata.

golubić
Danes: fižol v curry omaki, pečene hrenovke, solata iz paradižnika, paprike in kumar. Alenka Sporočilo je spremenil(a) Alenka Š dne 14.okt 2010 10:43
ežoj je napisal/a:
Pa tudi, razvratno življenje terja kar nekaj energije
Pri nas včeraj stefani pečenka,pražen krompir, kuhana zelenjava, endivija z radičem Sinček pa ima norice in je samo govejo juho in krompir. Danes pa mesne kroglice (masa od stefani pečenke) v paradižnikovi omaki z špageti in mocarelo in zelena solata Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 14.okt 2010 11:11

VAMPI po tržaško

če bojo pridni dobijo še kruhove cmoke, če ne pire krompir, če pa sploh ne bojo pridni, pa samo kruh

MissLady

danes : polnozrnat riž, dušen "debeli" janež, telečja "kotoleta", radič

P.s. : A je že kisla repa pri zeljaricah na lj. tržnici?

lp

mišzmoke
Pri nas ravno popapali "zelenjavno juho in ocvrte kanelone" Mi smo pa že toliko stari,da jemo kolikor moremo? kuhamo kar imamo! kupujemo kolikor zmoremo, zraven se še malo posladkamo.Lep pozdrav adalbert
sreda špecli,goveji zrezki v omaki,radič četrtek pica,radič ninkica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti