Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Tole sedaj je petršilj, ono si pa dajte že enkrat zapomnit je KOPER .

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 12.okt 2010 17:25

A ni Ankaran??? Sem bila skoraj prepričana.... eh, mogoče sem pa zamešala s Piranom??? Al z Izolo??? Aaaaaa, praviš, da je koper??? Od kod pa zdaj to????? Sem mislila mal, da je komarček? Al komar??? Na, zdaj pa že res nič več ne vem. ežoj, a je vsaj dobro??' Aja, je dobro, ja, če je petršilj, že vidim....

lp

cervus
Ežoj, imaš enkratne slikice...ampak! Porcije so za dva...Da ne govorimo o vinu Mačke niso nič krive Praznimo zmrzovalnik .....hi hi . koliko pa vas je Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 12.okt 2010 19:10 Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 12.okt 2010 19:11
Mater Ežoj so firbčne kaj? pri nas danes pohane buče,tatarska omaka,še zadnja endivija z vrta(mi je vsa zgnila!)in pomfri čebulka

Včeraj: pohane marele (take so pa zgledale prej)

marele_290

Danes: žrebičkova jetra, pečen krompir, solata

1_290 zrebickova_jetra_290

Nena
Torek: piščančji file v omaki s siri, njoki od ricotta, mešana solata. Sreda: čili z mesom, polnozrnate makarone, mešana solata. breskva

SREDA:

Vampi po tržaško, zelena solata:

pictures_158_595

Pozdravček!

torek: krvavice, dušeno kislo zelje, slan krompir

sreda: makaronovo meso, solata

Julija
Danes boranja, jutri fižolova juha (čeprav ni petek) a74
svinjski zrezki v omaki,v kosih krompir,vinska omaka,zelena solata jutri pa košenje okrog hiše in pospravljanje tako,da bom že danes skuhala segedin za posladek pa jab.štrudelj lep dan! čebulka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti