Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Goveja juha z rezanci, medaljončki iz svinjske ribice, jurčki v omaki, špinačni rezanci, solata Za malčka, ki ima norice pa poleg juhe piščančja rižota

nedelja: goveja juha z zdrobovimi knedeljčki, čevapčiči in pleskavice (najboljši), pire krompir, tiramisu

ponedeljek: Goveja juha s cmočki, medaljoni svinjske ribice, tortelini s sirom (kupljeni)

danes: verjetno bomo dan prebrodili bolj s hladnimi zadevami

Jutri (najbrž)_: goveja juha z nudeljčki, medaljoni sv.ribice, riž z grahom

lp veverica cak

TOREK:

Široki rezanci, smetanova omaka - puranji koščki s korenčkom in jurčki; zelena solata:

pictures_153_595

Pozdravček!

Danes: gosta porova juha, opečeni kruhki s čemaževim namazom.

rimljanka

Sirovi (skutini) štruklji, banane.

lp

cervus
Nedelja: puranji zrezki v naravni omaki, krompirjevi svaljki, endivja.....malo kasneje pa še torta (čokoladen biskvit, krema pa iz mlečnega namaza, ricote, vanilijevega jogurta in sladke smetane......v glavnem torta je bila rezultat pospravljanja po hladilniku) in pečen kostanj Včeraj: polenta s špinačo in gorgonzolo gratinirana v pečici Danes: popečene marinirane tofujeve kocke, zelenjavna omaka, krompir v kosih, radič v solati.....za sladico bo pa atomski štrudelj (jabolčna letina je bila obilna in se trudim z "reciklažo") Ninja24

danes : sveže testenine s cikorjo in pinjolami, rdeča pesa v solati,  jabolčna torta

lp

mišzmoke
Danes lahko solatno kosilo, greva zvečer poskusit novo gruzinsko restvracijo. Hačapuri!!!! Sashika

Danes:

Ne, ne, nisem danes nič hodil mim vaškeg ribnika, otkod vam pa to? Hodil sem mim mojega zmrzovalnika, akcija " praznimo zmrzovalnik " še traja, tele ribi so bile v akciji.

ežoj

A tistole gor je peteršilj??? A ni nič onega zelenega ....... kaj že za enga ???? 

lp

cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti