Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Doma že nekaj dni jemo segedin, ker sem ga skuhala za ceu bataljon  Tko da bo tud danes na sporedu... za zraven pa še polenta

Sicer smo pa včeraj jedli kosilo na vrhu Krvavca..... jota, telečja obara, žganci, vampi ....  prov poseben užitek je jesti  tako hrano na 1700 m, zunaj na sončku, zaviti v bunde  Super je bilo!! Prriporočam vsem!!!

MissLady
zelenjavna mineštra,palačinke in jabolčni kompot domač kruh čebulka
ponedeljek:goveja juha z ribano kašo,piščančji zvitki v kremni omaki,pražen krompir,radič v solati,skutino pecivo za požrešne sosede ninkica

ninkica je napisal/a:
ponedeljek:goveja juha z ribano kašo,piščančji zvitki v kremni omaki,pražen krompir,radič v solati,skutino pecivo za požrešne sosede ninkica

jaz sem tud v soboto delala to pecivo za požrešne sosede  ker smo dobili obiske..... to je res SUUUUUPER pecivo, lubi je čist navdušen, pomoje je pol pekača že sam pojedel..... dela pa res 15 min ... bravo, še več takšnih receptov

MissLady

Ojej, stana.r, kolk je pa tole ena tek vzbujajoča slikca!!!!!!

lp

cervus

ponedeljek: mesno gobova rižota, zeljna solata

torek: krvavice, kislo zelje, ajdovi žganci

Julija

V lastniški hosti nabrali kostanj (ne, ne naši, od žlahte..hvalabogu, da imamo VIP na podeželju), torej danes eksperimentiramo s kostanjem (in mrtvaškimi trobentami):

- kostanjeva juha

- musaka iz krompirja, mrtvaških trobent in peteršilja, omamno dišečega, nabranega pod Gorjanci

Popoldne, če bojo pridni, dobijo še pečen kostanj in 10 dni staro mlado vino + grozdje

Upam, da bo to ob pogledu na šopek cinij, krizantem in nevemkajše v vseh mogočih barvah, dovolj za današnji itak lep dan.

Dokler se ne skregamo (hahaha KVAK)

japaja

Danes boranija ( ni ostankov od včeraj, praznimo zmrzovalnik ):

Štrudl od predvčeraj, prt in jedilnico ste verjetno že prepoznali.

ežoj
Danes: rižota, extra zelja solata, domač vanilji sladoled. breskva

Kaj je že tisto zeleno na ežojevi boraniji???? Sem pozabila...

lp

P.s. aja - španska pita, mini čevapčiči (na zavitku je pisalo - banjaluški), pečen krompirček in pečena paprika - pekla je ko vrag!!!!

lp

cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti