Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: svinjski zrezki, dušene bučke, polenta, mešana solata (kitajsko zelje, zelje, koruza, česen). breskva

jaz sem pa že pri pop.malici

sicer pa danes za kosilo:

p1020662

česnova juha (iz vrečke ), riž s curryjem (pa ne iz baze), zraven mladi stočji fižol z gobicami in orehi (z malo improvizacije), zeleni čaj in fortune cookie

palalačinka*

Danes:polnjena paprika,pire krompir in http://www.kulinarika.net/recepti/6221/sladice/najboljs

Jutri:porova juha,piščančji zrezki na ciganski način,riž,v sopari kuhano korenje in grašek,solata iz endivije in rdečega radiča za posladek bodo popoldan pečeni kostanji

Ponedeljek:goveja juha z vodnimi palačinkami,govedino in nastrganim svežim korenčkom,puding:

Torek:makaronovo meso,solata(zelena in solata iz rdeče pese)

Sreda:kostna juha z obilo zelenjave,ribe(vitki som)krompirjeva solata s porom

Četrtek:kisla repa,sveže luščen fižol in pečenice

Petek:zelenjavna juha,rižev narastek,kruh

kalcicl

Joj, kje je danes ežoj ?

danes : segedin, kruh, kuhan kostanj 

lp

mišzmoke

Katti, na prejšnji strani, tista slikca s špinačo/blitvo, a si tisto miksala s paličnim mešalnikom?

Glede ribe, sam se mi zdi, da morda riba ni bila suha pred pečenjem in morda, da olje ni bilo dovolj vroče.

Pri meni danes: en kamarat s kulinarike mi je svetoval, da knjige vržem stran in začnem s prakso. Pa evo:

Ena kameratica ( ali je pa kameratka ) mi je svetovala naj še eno knjigo vržem zraven, in ji povem kje. Tega ravno ne razumem.

Pa če bi vi vedli kako dobro grozdje jaz imam, še sladkorni bolniki ga jedo ( ne, ni nič kislo ). Hvala vinogradnikom!

ežoj

Danes> Solata.

Jutri: Vsi na broju: bučna juha, kruhovi cmoki, špikana govedina v lovski omaki (sicer po spominu, ampak recept je iz Nedeljskega dnevnika izpred ene 40 let ) Solata ali mešana zelenjava. Za sladico bo pa za ene nekaj iz zmrzovalnika. 

Pa ne dojenček, da ne bo pomote.

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 09.okt 2010 18:41

petek: goveji golaž, pz peresniki, solata

sobota: polpeti, masleni krompir s peteršiljem, fižolova solata

nedelja: juha (še ne vem kakšna), sv. pečenka, pražen krompir, mešane gobice, zeljna solata s korenčkom

Julija

Katti, na prejšnji strani, tista slikca s špinačo/blitvo, a si tisto miksala s paličnim mešalnikom?

Glede ribe, sam se mi zdi, da morda riba ni bila suha pred pečenjem in morda, da olje ni bilo dovolj vroče.

Pri meni danes: en kamarat s kulinarike mi je svetoval, da knjige vržem stran in začnem s prakso. Pa evo:

Ena kameratica ( ali je pa kameratka ) mi je svetovala naj še eno knjigo vržem zraven, in ji povem kje. Tega ravno ne razumem.

Pa če bi vi vedli kako dobro grozdje jaz imam, še sladkorni bolniki ga jedo ( ne, ni nič kislo ). Hvala vinogradnikom!

ežoj

Mogoče riba res ni bila skrbno obrisana.

Ja špinačo sem pa s paličnim spasirala. Je pa po receptu od s.Vendeline- Špinača s smetanovim podmetom, v receptu jo miksa.

Ker smo ravno pri špinači. Imam tole špinačo:

http://www.semenarna.si/podrobnosti-artikla-spinacnic

Ali dela še drugo leto, ali jo je potrebno na novo sejat?

katti
Sobota: Kisla repa, krompirjevi svaljki,pečen kotlet in precej velika skleda mešanega radiča s fižolom. Popoldan pa šein kokosova potica iz baze. Sem tudi poslikala in bom prvič poskusila naložiti slike, upam da mi bo uspelo. Hura mislim, da mi je uspelo arima

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti