Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Jaz še vedno ne morem poslat. katti

zeta, trenutno pet, glede imen pa poglej stran 1217.

ežoj

Dragička, kaj je s tvojim današnjim kosilom? Zakaj naj bi ti presedlo?

ežoj

Luštkano res. Pa saj ne rabijo imen, itak one za tabo letajo ne ti za njimi, a ne? So pa res tako lepe, prav negovane izgledajo, al jih pa ti pred fotografiranjem tako lepo zrihtaš.

zeta

Ežoj,

ne spada pod to našo temo, toda... iz 9. nadstropja naše stolpnice je čez balkon skočila mlada ženska.

Pozdravček!

, dragička.

mišzmoke

dragička je napisal/a:

Ežoj,

ne spada pod to našo temo, toda... iz 9. nadstropja naše stolpnice je čez balkon skočila mlada ženska.

Pozdravček!

Vanja

Danes: Pečeni kaneloni s piščancem, kislimi kumaricami in smetano ter mešana solata. Alenka

Danes en čorba... ker se mi ne da za štedilnikom stat

Pa še ful dela imam s pripravami na prihod novega družinskega člana  gnezdim se hihi

MissLady
Miss Lady, lepe priprave na in sporoči še nam veselo novičko... Tudi jaz danes ne bom preveč pridna v kuhinji, zato bom spekla čevape,perutke, zraven naredila šobsko solato , kruh, po želji pomfri. Bom pa dala kuhat govejo juho za jutri, zraven pa naredila stefeni pečenko, pražen ali pečen krompir in mešano solato. In ker bo končno malo lepega vremena bo treba izkoristit za sprehod in kostanj. Ežoj, stari fotoaparat je mož prodal , ker je bil bolj , zdaj pa čakam, da mi razloži kako z novim, pol pa slikce .... Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 08.okt 2010 12:52

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti