Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: puranji zrezki, stročji fižol s korenčkom v omaki, polnozrnat riž, mešana solata (paradižnik, paprika, kumara, koruza in čebula) in . breskva

Včeraj: kosilo-spinaca

katti

kosilo1_002_290To pa danes.

katti

Hej katti, pri nas doma imamo tud tako stekleno mizo

danes se je tako lepo pokazalo sonce, da se nisem mogla upreti realizaciji izleta na morje 

je bila sprva mišljena samo , smo šli še na sladoled, družba si je na poti nazaj zaželela še hamburger iz neke obcestne oštarije - jaz sem jedla sirov burek je bil dober, zadovoljivo potešil moje lušte po njem

palalačinka*

Pa menda niste bili na Črnem kalu pri Vikiju? Tam je en tak fajn punkt

japaja

ojaaa točno ta sem se počutila kot v kakšnem ameriškem filmu

palalačinka*
Hrenovke in kitajsko zelje s krompirjem. Jannaa
mesno-zelenjavna omaka,pire krompir,regrat s fižolom zame in zelena solata za ostale,zraven pa mora bit muzika milana stankovića - tavelka tamala je dala tako komando no pa sej ni hudo ima dobre komade-no kakor za koga lep pozdrav! čebulka

brancinDanes iz pečice.

Bom mogla k Ežoju v šolo, da se naučim bolje ribe pečt (da ne bo koža odstopala).

palalačinka* je napisal/a:

Hej katti, pri nas doma imamo tud tako stekleno mizo palalačinka*

O a res, men je fajna. Aja, prta pa ne uporabljam, včasih podstavke.

katti

MissLady je napisal/a:

Danes en čorba... ker se mi ne da za štedilnikom stat

Pa še ful dela imam s pripravami na prihod novega družinskega člana  gnezdim se hihi

MissLady

O lepo, lepo.

katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti