Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes: goveja juhica z zdrobovimi zličniki, pečen kompirček, polpeti iz mesa in jurčkov, skleda solate , jabolčni biskvit in kozarček. jutri: špinača (je treba po vrtu pobrat, ker bo kmal slana), pire krompir , piščančji medaljončki,, pa jabolčni biskvit (če bo kaj ostalo) in. pojutrišnjem: goveja juhica z zdbobovimi cmočki, rižev narastek, in . buča
Danes: goveja juhica z domačimi rezanci, kromoirjeva pita z ohrovtom in slanino, radič in kozarček Popoldne pa in kokosova potica od včeraj arima
Za kosilo smo bili zunaj, večerja sataraš in muffini....

polnjeni_melancani

Danes- samo zame melancani, ostali pa piščanca v smetanovi omaki z gobami pa krompir in solata.

katti

spet mamina kuha za kosilo je eksperimentirala s kostanjem, tako da sem danes na krožnik dobila KOSTANJEV PIRE, za zaraven pa sveži  POLPETKI iz bučk, pa solata in juha pred tem:

kosilo

za po kosilu pa in MUFFINI za zraven, ker sem menda nedavno izrazila željo, sama pa nimam pečice kako pozorno od nje....

muffini

popoldan pa obisk pri teti in SADNA KUPA

Zadnje čase se kar preveč pustim razvajat, upam da ne bom pozabila kako kuhat

palalačinka*

Svinjski zrezki v gobovi omaki zame, za druge izbirčneže v poprovi omaki, domači trganci (ko imam ravno lepo rumena domača jajčka - sicer sem skoraj dušo spustila, ko sem testo gnetla, pa vendar....), solata iz rukole s fižolom in bučnim oljem, za posladek pa sprehod na Žamboh, da se je vse v želodcu lepo pretreslo.10102010_29010102010001_290

cervus

kaka zmešancija je pa zdaj nastala?????????????????????'' Sem pa res...... da ne rečem kaj....

lp

cervus
mi smo pa danes jedli pohano piščančje meso,pire krompir,zelena solata,goveja juha ,por v solati(smetana,malo jogurta kis ) čebulka

Včeraj enonogi pujs oziroma moževa najljubša "torta"

pujsek_595

stana

Elaphus, super, ko bom jaz to skup spravila, si bom kar sama čestitala!

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti