Angleški kolač

Danes: goveja juhica z domačimi rezanci, kromoirjeva pita z ohrovtom in slanino, radič in kozarček
Danes- samo zame melancani, ostali pa piščanca v smetanovi omaki z gobami pa krompir in solata.
spet mamina kuha
za kosilo je eksperimentirala s kostanjem, tako da sem danes na krožnik dobila KOSTANJEV PIRE, za zaraven pa sveži POLPETKI iz bučk, pa solata in juha pred tem:

za po kosilu pa
in MUFFINI za zraven, ker sem menda nedavno izrazila željo, sama pa nimam pečice
kako pozorno od nje....![]()

popoldan pa obisk pri teti in SADNA KUPA ![]()
Zadnje čase se kar preveč pustim razvajat, upam da ne bom pozabila kako kuhat ![]()
Svinjski zrezki v gobovi omaki zame, za druge izbirčneže v poprovi omaki, domači trganci (ko imam ravno lepo rumena domača jajčka - sicer sem skoraj dušo spustila, ko sem testo gnetla, pa vendar....), solata iz rukole s fižolom in bučnim oljem, za posladek pa sprehod na Žamboh, da se je vse v želodcu lepo pretreslo.

kaka zmešancija je pa zdaj nastala?????????????????????'' Sem pa res...... da ne rečem kaj....![]()
lp
cervusVčeraj enonogi pujs oziroma moževa najljubša "torta" ![]()

Elaphus, super, ko bom jaz to skup spravila, si bom kar sama čestitala!![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Angleški kolač

Burek z lahko solato